Ето го 25-годишнияДимо Денев, който размаха пистолет срещу 15-годишен ученик

...
Ето го 25-годишнияДимо Денев, който размаха пистолет срещу 15-годишен ученик
Коментари Харесай

Ето го младежа, насочил пистолет срещу ученик в Бургас заради айфон

Ето го 25-годишнияДимо Денев, който размаха револвер против 15-годишен възпитаник и отмъкна Айфона му. Припомняме, че екшънът се разиграл на 1 март вечерта в региона намол в Бургас.

В късните часове на деня осмокласникът бил спрян от чужд мъж, който му изискал пари. Ученикът твърди, че отказал да му спомага и това провокирало експанзията му. В този миг бил ударен в лицето от нападателя, който откраднал и мобилния му телефон„ Айфон 6 S “, съобщи "Флагман ".

Изплашеното от случилото се момчето побягнало в посока Mall „ Бургас Плаза “, където потърсило помощ. Пред чиновниците на комерсиалния център показало, че нападателят му държал в лявата си ръка револвер.

В резултат на незабавните полицейски дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас, „ Специализираните полицейски сили “ и Второ Районно ръководство – Бургас 25-годишният Димо Денев е издирен и задържан.

От него са конфискувани ограбеният мобилен телефон и газов револвер. Малко по-късно станало ясно, че след разигралия се екшън край мола, Денев поел в посокаблок120 в к-с „ Изгрев “, където счупил задното панорамно стъкло на лек автомобил „ Тойота “, с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 57-годишен бургазлия./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР