Ето ги необходимите условия.Когато третото ви око е отворено, са

...
Ето ги необходимите условия.Когато третото ви око е отворено, са
Коментари Харесай

Пробуждане на третото око: Как да разберете дали шестата Ви чакра е отворена

Ето ги нужните условия.

Когато третото ви око е отворено, са налице някои забележителни резултати върху вашите усеща и мислене. Третото око (познато също и като окото на съзнанието, разположено тъкмо сред веждите) е шестата чакра, която има мощни качества. Обикновено тази чакра става дейна, когато човек е постигнал несъмнено равнище на осведоменост и осъзнаване.

Чак когато индивидът има състрадателност, обич, почтеност и възприятие на отговорност, третото око се отваря и разкрива нови пътища за самоусъвършенстване.

Ако желаете да знаете, дали третото ви око е будно, вижте тези 4 знака, които могат да ви подскажат.

  1. Интуиция

Ако 6-та ви чакра е отворена, първото умеене което получавате е интуицията. Ще можете да кажете какво, по какъв начин или по кое време нещо ще се случи, преди този момент да стане в реалност. Това е едвам доловимо чувство, което ще ви води и което ще се развива от ден на ден и по-силно във времето.

  1. Различно мислене

    Търсите самоусъвършенстване и придобивате друго мислене. Започвате да се отказвате от остарели привички и остарели способи, вместо тях търсите ментална и духовна еволюция. Това се отразява на живота ви, стартирате да подлагате на подозрение и спомагателна преценка всичко, което виждате или чувате. Анализирате и търсите нови способи за развиване – както в обществен по този начин и в персонален проект. Вече не приемате просто версия на отговорите, а търсите истината и желаете да знаете повече.

  2. Отворено схващане

Пробуждане на третото око разрешава разбирането на сложни обстановки или концепции, които преди този момент може да са били прекомерно комплицирани за вас. Започвате да гледате на обстановките от доста разнообразни ъгли и да разбирате многочислените им аспекти. Можете по-лесно да споделяте своите мисли и усеща.

  1. Виждане отвън кутията

Мисленето ви към този момент не е завършено само въз основата на това, което другите хора или медиите ви споделят. Можете да виждате оттатък думите и сте в положение да уловите същинското значение или аргументите, които стоят зад избрани дейности. Поддържате връзка със сетивата си, със живота и природата и можете да разбирате скритите послания, които получавате от тях.

Инфо: Мегавселена

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР