Ето че и краят на втория полусезон от Counter-Strike календара

...
Ето че и краят на втория полусезон от Counter-Strike календара
Коментари Харесай

Шестима българи в топ 30, а Heroic приключва сезона на първо място в CS:GO

Ето че и краят на втория полусезон от Counter-Strike календара за тази година пристигна. С приключването на битките от финалите на BLAST Premier и определянето на бъдещите играчи в ESL Challengers League станаха ясни най-хубавите тимове за годината съгласно HLTV. В топ 30 на международната класация намираме много огромни разлики спрямо класацията от първата част на 2022 година, само че въпреки всичко проличава и родното присъединяване в света на играта.

Първата позиция заема финалистът от Мейджъра в Рио де Жанейро и първенец от есенните финали на BLAST - Heroic. Датският тим записа една феноменална година и се отдръпва за заслужена отмора. Второто място е за първенците от огромния шампионат в Бразилия - Outsiders/Virtus.Pro, а G2, Team Liquid и FaZe Clan се подредиха на следвщите три позиции. Първенецът от пролетния полусезон, Natus Vincere, пък остана на крачка от петицата, заставайки на шесто място.

След първите двадесет откриваме и българските имена в листата. Под №22 проличава новосформирания български състав на 500, където се подвизават Георги " SHiPZ " Григоров, Денислав " Dennyslaw " Димитров, Алекс " Rainwaker " Петров, Николай " niki1 " Панталеев и Иван " Patrick " Иванов. Три позиции по-назад виждаме и Evil Geniuses с Цветелен " CeRq " Димитров.

Йоан Иванов

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР