Ето че дойде времето на така дългоочакваните коледни празници. Вече

...
Ето че дойде времето на така дългоочакваните коледни празници. Вече
Коментари Харесай

Секси Снежанки, семейни портрети и много нетърпение: Популярните българи в очакване на Рождество

Ето че пристигна времето на по този начин дълго чаканите коледни празници. Вече множеството от нас са се отпуснали вкъщи и с неспокойствие чакат чудото на Рождество. Това вършат и известните лица от българския шоубизнес, само че с една разлика - те разгласяват фотоси в профилите си в обществените мрежи.

Решихме да надникнем в Instagram, с цел да забележим по какъв начин се готвят да посрещнат Коледа най-известните българи и техните фамилии. Ето и какво видяхме:

Биляна Лазарова

Певицата, която неотдавна смени жанра и към този момент ще се изявява в поп-фолка, имаше в действителност динамична година. В нея тя стана майка за първи път, по-късно се раздели с годеника и бащата на детето си, а в професионален проект работата все по този начин си въвеше сполучливо. Е, в края на годината е време за отмора и на Биляна, която, както виждате, към този момент чака Дядо Коледа в алена рокля и пред елхата.

Виж още: Изненада точно на Бъдни вечер: Криско ще става татко за повторно!

Антония Петрова-Батинкова

Семейството на миската също претърпя много през годината, а и сигурно ще помни края ѝ, в който се сблъска с ковид. Е, и тя, и брачният партньор ѝ към този момент имат антитела и се зарекоха да пътуват, до момента в който могат. По всичко проличава обаче, че фамилията първо ще посрещне Рождество в дома, а пътуването очевидно ще е по-късно.

Виж още: Тежка 2020 година за Крисия: Певицата за сложните моменти, мотивацията и бъдещето!

Михаела Маринова

Талантливата изпълнителка театралничи пред елхата, а под фотографията написа, че няма самообладание да разопакова подаръците. И няма по какъв начин да не ни направи усещане още веднъж пръстена на ръката, който прекалено много наподобява на годежен.

Виж още: Кали с пародийна версия на известна БГ коледна ария

Енджи Касабие

За диетоложката тази Коледа ще е специфична - тя е първата със сина ѝ, който се роди в средата на януари. Колажът, въпреки и да не е от тези празнични фотосесии, е обаятелен, няма по какъв начин да не признаем. А дребният Раян става същински чаровник. 

Виж още: Радина Думанян с трогателни думи след раждането и фотография с дребното ангелче

Тервел Пулев

" Весело посрещане на празниците!Здраве, благополучие и обич от нашата тайфа ", написа боксьорът под селфито фамилен портрет, на което виждаме брачната половинка му и двете деца, които са на кръга. Дали момчетата ще поемат по славния път на татко си, следва да забележим. Знаем, че гените си ги имат.

Виж още: От Николета до Мадона: розовото в косата е новото русо

Михаела Тодорова

Няма по какъв начин да не включим и една плеймейтка. И то каква... Тя просто ни пожелава радостни празници, само че четейки мненията под фотографията, виждаме, че някои нейни фенове от мъжки пол имат много съответни хрумвания по какъв начин да създадат празника си радостен с нейно присъединяване. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР