Ето че дойде най-романтичният месец в годината и е време

...
Ето че дойде най-романтичният месец в годината и е време
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Ето че пристигна най-романтичният месец в годината и е време да забележим какво ни чака в любовта през идващите седем дни. 

Овен

Скъпи Овни, тази седмица несъмнено ще се потопите в магията на романтиката. Обвързаните ще получат непредвиден подарък от колегата си, а тези, които към момента не са разкрили любовта, ще имат среща с човек, който харесват от дълго време, която може да сложи началото на връзка. 

Телец

Скъпи Телци, през идващите дни ще почувствате още по-силна обвързаност към обичания си човек. Необвързаните представители на зодията ще имат доста буйно прекарване, ще срещнат човек, който ще ги притегли като магнит. 

 жена, мъж

Близнаци

Скъпи Близнаци, следва ви доста специфична среща, тя може да сложи началото на нова обич. Обвързаните от вас ще би трябвало да загърбят работните си задължения, тъй като ги чакат страхотни мигове с колегата, несъмнено ви приготвят изненада.

Рак

Скъпи Раци, половинката ви знае по какъв начин да ви накара да се почувствате специфични и ще ви потвърдят през идващите дни. Необвързаните представители на зодията ще заразят някого с чара си и дълго време ще имат доста предан почитател. 

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица ще би трябвало да лавирате сред любовните връзки и работните задължения, тъй като ще имате страховит триумф и в двете. Тези от вас, които към момента не са разкрили половинката си, ще стартират нова спекулация, а по какъв начин ще се развие тя - всичко зависи от вашите решения. 

Дева

Скъпи Деви, през идващите дни ще бъдете по-чувствителни и прочувствени и това ще окаже въздействие на връзката ви. Ще покажете нежната страна на душата си пред обичания човек, което ще има позитивен резултат върху връзките ви. Необвръзаните представители на зодията ще подхващат смяна, която ще ги срещне с колегата, за който са мечтали. 

Везни

Скъпи Везни, тази седмица ще видите колегата си в по-различна светлина и ще се влюбите още по-силно в него. Необвързаните от вас най-сетне ще дадат късмет на човек, който от дълго време търси верния метод.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, следва ви магична седмица в любовта - ще се любувате на естетика с половинката, а тези от вас, които към момента са необвързани, несъмнено ще се радват на свободата си, освен това по доста парещ метод. 

 мъж, жена

Стрелец

Скъпи Стрелци, с началото на новата година доста от вас са си сложили цели в любовния живот. През идната седмица ще стартира смяната, която са възнамерявали от дълго време. Обвързаните от вас ще получат сантиментална изненада. 

Козирог

Скъпи Козирози, през идващите дни някой ще свири виртуозно по струните на душата ви. Тези връзки бързо ще прераснат в сериозна връзка. А тези от вас, които към този момент са разкрили любовта, ще се отдадат на цялостна естетика с колегата. 

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица оставете половинката ви да бъде водещата фигура, ще имате потребност да си отдъхнете и просто да бъдете обичани и обгрижени. Необвързаните представители на зодията ще срещнат нов човек, който ще разсъни усеща, каквито от дълго време не са изпитвали. 

 жена, мъж

Риби

Скъпи Риби, предстоят ви буйни и в това време нежни мигове с колегата, мъжката и женската сила ще бъдат подсилени. Тези от вас, които към момента не са разкрили половинката си, би трябвало да се готвят за смяна, тъй като звездите предсказват неочакван поврат в любовния им живот. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР