Етър стартира пролетния полусезон във Втора лига с домакинство срещу

...
Етър стартира пролетния полусезон във Втора лига с домакинство срещу
Коментари Харесай

Веселин Великов: Вкараме ли ранен гол на Септември , ще си направим мача лесен

Етър започва пролетния полусезон във Втора лига с домакинство против Септември (Симитли). Мачът е в събота от 14:00 ч. на стадион " Ивайло ". Главен арбитър е Стоян Арсов с асистенти Марин Бонев и Тодор Вуков, четвърти арбитър е Борис Попов, а съдийски наблюдаващ - Красимир Василев. Съперникът е предпоследен в класирането и " виолетовите " се нуждаят от наложителна победа в гонене на завръщането в елита.

Целта изрично остава завръщане в Първа лига, съобщи старши треньорът Веселин Великов, който показа и новите попълнения. Това са нападателят Уилсън Фелипе, халфът Цветомир Тодоров и бранителят Георги Александров. В отбора евентуално ще се завърне и панамският халф Ромеш Ивей, откакто стана ясно, че във Втора лига ще могат да играят и чужденци отвън Европейския съюз. " Нашият президент прави всичко допустимо да задвижим документите, действително обаче ще са нужни 3-4 седмици, с цел да е подготвен да помогне на тима и да вдигне равнището и да имаме още по-голяма вариативност. С тези футболисти, които взехме, " Етър " ще е по-добър от предходната есен ", разяснява Веселин Великов.

" Подготовката мина доста добре, като се изключат замръзналите терени първоначално. Лошото е, че Дани Младенов и Атанас Кръстев получиха травми, само че за идващото посещение в Габрово ще са на линия. Утре ще преценим за Младенов, само че и без тях би трябвало да се оправим със Септември (Симитли). Все отново не играем против водачите.

Очаквам обаче тежък мач, в който излизаме единствено за победа. Друга опция против подобен тим нямаме. Взеха четири нови попълнения, трима от които са французи. Имаме някаква изясненост от контролите им, да се надяваме, че не са още сработени и ще ги победим. Вкараме ли ранен гол, ще си създадем мача елементарен. Ако не - ще бъде сложен до края ", разяснява Веселин Великов.

Промяна в цената на билетите и метода на влизане за мача няма. Цената остава 6 лева за възрастни и 4 лева за възпитаници и пенсионери, като има и фамилни билети. На влизане почитателите ще би трябвало да показват документ или годен тест.
 Етър се укрепи с португалец
Етър се укрепи с португалец

Уилсън Фелипе е младеж на Боависта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР