Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който

...
Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който
Коментари Харесай

Етър представи португалски халф

Етър подписа контракт с португалския нападателен футболист Уилсън Фелипе, който получи утвърждението на старши треньора Веселин Великов. Фелипе изкара цялата подготовка с отбора и игра в последните пет контроли. Уилсън Фелипе е роден на 9 юли 1994 година, младеж на Боависта, висок е 180 см, играе като нападател и външен халф. Двете страни подписаха контракт до края на шампионата с алтернатива да бъде продължен при положително показване на нападателя.

До края на седмицата той ще бъде картотекиран в БФС и се чака да дебютира още в съботното домакинство против „ Септември “ (Симитли), което е от 14:00 ч. на стадион „ Ивайло “.

“Роден съм в Португалия, в гр. Порто, играл съм в родината си съвсем през цялата си кариера. От предходната година съм в България, през есента бях в “Нефтохимик ”. Придобих визия за “Етър ” по време на подготовката, това, което видях, е, че всички желаят да побеждават във всеки мач. Добри и качествени футболисти са и ще съумеят в шампионата. Играя като нападател и крило, аз съм едно нормално момче, което желае да даде каквото може на тима. Мисля, че ще се приспособявам бързо. Нагласата ми е всеки ден да бъда по-добър от предходния. Очаквам да дам най-хубавото от себе си за Първа лига и да въвеждам голове ”, съобщи Уилсън Фелипе след подписването на контракта си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР