Естрадната легенда Богдана Карадочева и съпругът й Стефан Димитров олекнаха

...
Естрадната легенда Богдана Карадочева и съпругът й Стефан Димитров олекнаха
Коментари Харесай

Богдана Карадочева олекна с половин милион

Естрадната легенда Богдана Карадочева и брачният партньор й Стефан Димитров олекнаха с половин милион , откакто съдът приключи заведено от тях дело за машинация, осведоми Ретро.

Според певицата и нейния мъж те са били заблуждавани в продължение на 8 години от Златка и Атанас Миткови, че ще станат притежатели на хотел Зефир в курорта Слънчев бряг. Съдът оневинява семейство Миткови на първите две инстанции , а Върховен касационен съд приключи делото поради изтекла отминалост.

Карадочева и брачният партньор й настояват, че са завлечени от Златка и Атанас с 514 720 лв.. Тричленен състав на Върховен касационен съд обаче одобри жалбата им за неоснователна, защото от нейното подаване е минал огромен интервал от време.

Забавянето на производството се дължи освен поради здравословното положение на един от подсъдимите, само че също по този начин и заради късното внасяне на обвиняването за разглеждане в правосъдно произвеждане, както и поради пропуск на правосъдния състав на Софийския градски съд, написа Телеграф.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР