Естествено, по този начин ги злепоставяше. Просто самият той няма

...
Естествено, по този начин ги злепоставяше. Просто самият той няма
Коментари Харесай

Рапърката Диона Закла Кулагин С Тези Думи!

Естествено, по този метод ги злепоставяше. Просто самият той няма с какво да изпъкне и по тази причина се пробва да изпъкне на гърба на някой различен. Първо го правеше с Нора, по-късно стартира с мен, с Петко, с Папи, с Розмари. Ясно е, че Кулагин в профил наподобява доста непосредствен, доста пряк, а в действителност не е по този начин. Той просто вървеше като хала и наскърбяваше всичко наред “, изяснява Диона за провокациите на гримьора,пише dir.bg.

Рапърката споделя, че е щастлива, че към този момент е отвън къщата на риалити формата, тъй като мястото й не е било измежду „ цялото това двуличие “ и измежду „ тоя цирк “.

Диона разкрива и детайлности към персоналния си живот. Тя има другар, с кого са зедно от няколко месеца. „ Заедно сме от няколко месеца. Много се разбираме, той е доста занимателен. Обичаме да вървим в мола да ядем, обичаме да вървим на кино, обичаме да упражняваме дружно, да се разхождаме, да гледаме филми у дома. Много ми оказва помощ и в работата “, споделя рапърката за своята връзка.

=В къщата на „ ВИП Брадър “ Кулагин захапа Диона и я упрекна, че я е виждал да изневерява на приятеля си. „ Това са цялостни нелепости. Става дума за предходната година, когато със настоящия ми другар още не се познавахме. Бях в друга връзка. Това е цялостна небивалица, цялостна нелепост “, изяснява рапърката. „ Даже, няколко дни по-късно, ние с Кулагин се изяснихме по този въпрос и той си призна, че си го е измислил “, добавя Диона.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР