Естествената последица от разрушителната политика на Съединените щати е влошаването

...
Естествената последица от разрушителната политика на Съединените щати е влошаването
Коментари Харесай

Москва: Заради САЩ се увеличава рискът да се използват ядрени, химически и биологични оръжия

" Естествената последица от разрушителната политика на Съединените щати е утежняването на световната сигурност ", съобщи Патрушев, който е непосредствен съдружник на президента Владимир Путин. " Увеличава се рискът да бъдат употребявани нуклеарни, химически и биологични оръжия ", сподели той. " Международният режим за надзор на въоръженията е подкопан ", предизвести Патрушев.

В същото време съветският министър на защитата Сергей Шойгу разяснява връзките сред Русия и Китай. Той ги дефинира като " пример за стратегическо съдействие, учредено на доверие и почитание " пред заместник-председателя на Централния боен съвет на Китай Чжан Юся, който е на аудиенция в Москва, съобщи ТАСС.

" Ние, за разлика от някои нападателни западни страни, не сътворяваме боен блок. Отношенията сред Русия и Китай са пример за стратегическо съдействие, учредено на доверие и почитание ", акцентира Шойгу.

Руският боен министър уточни, че ще разиска с Чжан " по-нататъшни стъпки за усилване на двустранното съдействие в областта на защитата ", както и въпроси от интернационалния дневен ред.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР