Есмер Омерова пак не случи на мъж Първата булка на коцкаря

...
Есмер Омерова пак не случи на мъж
Първата булка на коцкаря
Коментари Харесай

Не й върви!Есмер на Благо Джизъса пак не случи на мъж

Есмер Омерова отново не случи на мъж

Първата младоженка на коцкаря Благо Джизъса не й върви в любовта. Шампионката по аржентинско танго има второ бебе, само че отново остана бъз мъж.

С екс футболиста Есмер Омерова бързо стигна до бракоразвод, след обилната си женитба. Единствен спомен от него й остана сина им Елай, който тази есен е първолак. Но и второто дете май ще е без татко, а модифицираната кокона сама ще си гледа децата.

Есмер сама разкри злополучната си орис. След като се появи само с бореца Марк, с който се разделиха поради домашно принуждение, та не се появи повече с мъж. После внезапно цъфна в мрежата бременна, а неотдавна разгласи, че е родила второ дете.

Татарката и новия й мъж се разделили, когато тя била бременна в третия месец. Оказаро се, че той не бил прелюбодеец, както Благой, само че неприятен човек, бандюга.

„ Разбрах, че е доста неприятен човек, обвързван с мафията и престъпността. Не желая подобен човек до децата си. Предпочитам да си ги виждам сама. Справих се, откакто изгоних Благо от вкъщи си, ще се оправя и в този момент “, призна Есмер.

Татарката не дава на Благо да вижда сина си, тъй като той не поставя никакви грижи за него. Но Джизъса пък и не се старае, а задачата му са мадамите, от които не се откъсва.

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР