Есмер Омерова отбеляза сама рождения си ден. Бившата съпруга на

...
Есмер Омерова отбеляза сама рождения си ден. Бившата съпруга на
Коментари Харесай

Есмер сама за ЧРД

Есмер Омерова означи сама рождения си ден. Бившата брачна половинка на Благой Георгиев посрещна много депресирана рождения си ден, научи HotArena .

Танцьорката си пусна фотоси в обществените мрежи по какъв начин чества в компанията на своя другарка, само че усмивката й беше прекомерно пресилена, косата прекомерно руса, а настроението — прекомерно депресирано.

Омерова означи рождения си ден със сестра си Маргарита и своя другарка, само че макар обилните букети, които получи, нищо не съумя да я зарадва в действителност. Вместо това тя изглеждаше потисната, написа „ България през днешния ден ”.

Разводът сред Благо и Есмер се трансформира в едно от светските събития на годината. Футболистът самичък призна, че поради ревността на жена си е решил да я зареже.

След развода Есмер се върна към танците, промени прическата си — от черна на блестящо руса и реши да се посвети напълно на работата и детето си.

По подигравка на ориста Омерова е родена в един ден със сина на Благо от Христина Витанова — Давид. И футболистът не пропусна да честити на наследника си, само че не и на някогашната си брачна половинка.

Близки до Есмер разкриват, че тя претърпява извънредно тежко раздялата с футболиста. Въпреки рецесията в връзките им, тя до последно не вярвала, че може да се стигне до подобен провал и разлъка посред им.

Тя пускаше загадъчни послания в обществените мрежи за липса на обич и изоставена жена, само че Благо не се върна при нея.

Футболистът опита да резервира положителни връзки с Есмер даже и след края на брака им, който продължи едвам две години и половина. Спортистът остави на Есмер взаимните им активи — първокласен ресторант в центъра на Москва и клиника по естетична хирургия.

Вместо това Благо реши като помилван за разваления съюз да посети Атон по Великден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР