Ескалацията на напрежение засяга не само преките участници във военните

...
Ескалацията на напрежение засяга не само преките участници във военните
Коментари Харесай

Последиците от конфликта Израел-Хамас обсъдиха Румен Радев и кралят на Йордания

Ескалацията на напрежение визира освен директните участници във военните дейности сред Израел и " Хамас ", а и целия район на Близкия Изток и Европа.

Около тази позиция се сплотиха президентът Румен Радев и кралят на Йордания Абдула II. Двамата организираха среща през днешния ден в Дубай след откриването на 28-ата сесия на конференцията на страните по рамковата спогодба на Организация на обединените нации по промените на климата.

Акцент в диалога са последствията от сред Хамас и Държавата Израел. Изразена бе обща угриженост и от тежката филантропична рецесия в района, която постанова своевременни дейности от страна на интернационалната общественост.

Президентът Румен Радев и Крал Абдула II откроиха преустановяването на военните дейности и възобновяването на договарянията за в сходство с резолюциите на Организация на обединените нации, като най-ефективна мярка за постигането на стабилно спокойно решение в Близкия Изток.

Кралят на Йордания одобри поканата на българския държавен глава да посети страната ни през идната година за следващо задълбочаване на двустранното съдействие, както и за продължение на диалозите за търсене на мира и гарантиране на стабилността в района на Близкия Изток.
 Примирието изтече: От Газа хвърчат ракети, Израел подвигна изтребители Обновена
Примирието изтече: От Газа хвърчат ракети, Израел подвигна изтребители

Израелската войска още веднъж нанася въздушни и артилерийски удари по Газа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР