Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на

...
Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за Стрелец: Очаква ви страстна любов

Есента стартира с назадничав Меркурий, ретроградна Венера и превръщане на Юпитер в ретроградно придвижване. Това ще донесе на всички нас промени и ще ни подтикне да преосмислим живота си.

Юпитер, вашият шеф, цялостен септември ще бъде назадничав в знака на Телец, взаимодействайки със Слънцето във вашия дом на кариерата и задачите в живота. Това значи, че ще бъдете оптимално ангажирани с работата и кариерата си. Ще получите положителни финансови бонуси и ще съумеете да разрешите значим паричен въпрос. Най-вероятно може да ви бъде препоръчана нова позиция и нарастване на заплатата.

Ретрограден Юпитер на 4 септември ще бъде в знака на финансите, Телец, което ще тласне всеки от нас да преразгледа своето финансово положение, разноски и спестявания и да обърне внимание на фамилния капитал. До края на годината Юпитер ще ви върне към остарели финансови вложения, направени през 2011-2012 година Например, в случай че имате неподвижен парцел от тези години, може да започнете да го давате чартърен или да помислите за рефинансиране на заем или ипотека. От друга страна, може би през тези години сте създали първата покупка на апартамент и в този момент желаете още веднъж да инвестирате в жилище, само че с цел да го извършите, ще би трябвало да продадете някакъв различен остарял парцел.

Септември ще е последният относително спокоен месец от годината, преди да се отвори Коридорът на затъмненията през октомври и да преживеем пълнолунието в Скорпион през ноември. Енергията на Коридора може да се усети един месец преди старта му, по тази причина от 15 септември, новолунието в Дева, наблюдавайте деликатно събитията в живота ви.
При вас, Стрелци, може да се появи нова цел в живота ви, която също може да е обвързвана с въпроса за взаимоотношенията. Например, може да имате нов сътрудник и да вършиме проекти за бъдещето с него.

На 29 септември ще има мощно Пълнолуние в знака Овен, което ще се отрази на вашия дом на любовта, децата и новите планове. Много е допустимо да откриете нова невероятна обич – същинска стихия от пристрастеност, която ще избухне в живота ви. Ако към този момент сте в сериозна връзка, може да забременеете или да подновите пристрастеността в връзките си. Ако започнете връзка в края на септември, тогава до края на годината ще намерите ентусиазъм и голяма вълна от пристрастеност. Най-вероятно мъжът, който стартира да ви ухажва, ще бъде обвързван с работата ви. От позиция на кариерата, може да отворите нов бизнес, да започнете нов план или да се захванете с някакъв тип спорт или занимание. Във всеки случай обаче обстановката е обвързвана с тематиката за любовта – или се влюбвате, или сте изпълнени с боготворене към себе си, и в тази връзка желаете да приведете тялото си в отлична форма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР