Ерве Ренар подаде оставка като старши треньор на националния отбор

...
Ерве Ренар подаде оставка като старши треньор на националния отбор
Коментари Харесай

Треньорът на Саудитска Арабия напуска, за да поеме жените на Франция

Ерве Ренар подаде оставка като старши треньор на националния тим на Саудитска Арабия по футбол, с цел да може да поеме женския отбора на Франция, оповестиха от футболната федерация на страната.

54-годишният французин беше назначен за треньор на Саудитска Арабия през юли 2019-а и изведе тима до впечатляващата победа с 2:1 над бъдещия победител Аржентина на Световното състезание в Катар през предходната година. От централата оповестиха че се са съгласили да прекратят контракта на Ренар по негова молба и му пожелаха " триумф в бъдещата кариера ". 

" Ренар има предложение от френската федерация и изрази предпочитание да се възползва от тази опция ", сподели Ясер Ал-Мишехал, президент на футболната централа на Саудитска Арабия. Френската футболна федерация уволни Корин Диакре по-рано този месец, откакто капитанът Уенди Ренар сподели, че няма да играе на Световното състезание, в случай че тя остане отпред.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР