Ерол Мюмюн превръща града в царство на казината. Откакто Кърджали

...
Ерол Мюмюн превръща града в царство на казината. Откакто Кърджали
Коментари Харесай

Страх в Кърджали! Ерол Мюмюн превръща града в царство на казината

Ерол Мюмюн трансформира града в царство на казината. Откакто Кърджали има нов претендент, локалните поданици са очевидно обезпокоени. Това излиза наяве от сигнали на кърджалийци до уеб страницата crimes.bg. 

Възможно ли е претендентът за кмет да промени строгите локални нрави?

Според създателите на сигналите, Ерол Мюмюн от 10 години се е стремял към партийна кариера в Движение за права и свободи. Смята се, че и назначението му като шеф на банков клон в града също става с партийни подкрепи.

Кърджали е в осведомителната мъгла по повод новата кметска кандидатура

Корпоративните му зависимости към члена на банковия ръб и негов шеф – митичния Фуат Гювен, е мотивът неговите съграждани да се извърнат към медиите. Той на няколко пъти бил чуван да споделя, че за него партийното управление на Движение за права и свободи “не ва̀жи ”.

Истинският му стопанин бил не различен, а Фуат Гювен.Той щял да го направи кмет и той щял да му споделя чия стратегия да извършва, big5.bg

Мюсюлманската религия  не толерира ротативките и покера

Най-големите терзания са, че Ерол Мюмюн ще прокара бизнес ползите на Гювен. Той е прочут като цар на казината и по този начин обичайно консервативният град ще се изпълни с казина, а надлежно и с други „ развратни “ действия.

Фактите на този декор са повече от обезпокоителни

Обобщеният профил на хазартно подвластния българин е мъж на възраст сред 18 и 40 години, с приходи сред минималната и междинна за страната работна заплата. 70% от играещите комар са клиенти на сдружения за бързи заеми.Говорим за циничен, затворен кръг на хазартни компании и черни лихвари. Често първите финансират вторите, осигурявайки им пресен кеш за следващите подвластни комарджии.

Кърджали и прилежащите общини постоянно са били самобитен щит против разврата и комара

Казината са се отваряли в пограничните райони. Концепцията им е била да притеглят богати чужденци. Местните хора да стоят надалеч от порока.

Още вести четете в категория България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР