Ерлинг Холанд, който прави фурор с екипа на Манчестър Сити,

...
Ерлинг Холанд, който прави фурор с екипа на Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Повелителят на головете и... скъпите часовници

Ерлинг Холанд, който прави възторг с екипа на Манчестър Сити, а нощес попиля Република България Лайпциг (пет гола за 7:0), има доста първокласни и скъпи часовници. Макар и на скромните 22 години норвежецът е натрупал впечатляваща сбирка, както по количество, по този начин и по качество, като той е разпален по златните модели.



Холанд е носил часовника Vacheron Constantin Overseas от розово злато. Простият, само че изтънчен дизайн на синия циферблат, придава на часовника неподвластен на времето тип. Освен това моделът има запас на зареждането от 60 часа и е оборудван с диаметър 5100.



Моделът Audemars Piguet Royal Oak " Jumbo " Extra Thin от 18-каратово злато има типичен тип. Продуктът е направен в чест на 50-годишнината на марката. Устройството е един от най-впечатляващите модели в сбирката на Холанд. Моделът на часовника коства към 350 000 щатски $.



За коледната фамилна разходка Ерлинг Холанд носеше Patek Philippe Nautilus Moonphase от розово злато. Часовникът на стойност над 53 000 щатски $ е водоустойчив до 60 метра. Устройството е оборудвано с диаметър 240.



Rolex GMT-Master II Root Beer 126715CHNR се продава на дребно за над 12 000 $. Твърди се, че пазарната цена на модела е с 10 до 15% по-висока от цената на дребно. Холанд има Rolex GMT-Master II Root Beer 126715CHNR от 18-каратово злато. Устройството за следене на времето е пуснато на пазара от стилната къща през 2018 година



Подобно на запалените колекционери на часовници, Холанд обича устройствата за премерване на времето от Rolex. Часовникът Rolex Cosmograph Daytona " Eye of the Tiger " е един от тях. Моделът часовник е направен от злато, а циферблатът е декориран с нежни диаманти.



Моделът на часовника Rolex Day-Date " President " се появи на персоналната страница на Холанд. 22-годишният мъж носи устройството с шоколадовокафяв циферблат. Часовата стрелка с римски числа прави часовника по-класически. Въпреки младата си възраст, Холанд демонстрира любовта си към класическите и първокласни часовници.



22-годишният нападател на Сити и Норвегия има Rolex Submariner " Hulk " от неръждаема стомана, чието произвеждане е прекратено. Моделът на часовника е известна стока на пазара за препродажба. Много хора са подготвени да похарчат повече от цената на дребно, с цел да имат Rolex Submariner " Hulk ".

Снимки: персонален списък, Dmarge, GQ, Chrono24, IFL Watches
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР