Ерлинг Халанд отново насочи вниманието към себе си, записвайки своето

...
Ерлинг Халанд отново насочи вниманието към себе си, записвайки своето
Коментари Харесай

Халанд записа името си в историята на Манчестър Сити

Ерлинг Халанд още веднъж насочи вниманието към себе си, записвайки своето име в историята на Манчестър Сити. Норвежкият национал направи следващ мощен мач за „ небесносините “ и означи гол за успеха с 4:1 над Борнемут като посетител.

22-годишният нападател означи за 2:0 в 28-ата минута. Това беше неговият 27-и гол във Висшата лига през сезона – връх, с който не може да се похвали никой различен състезател в историята на клуба. Норвежецът усъвършенства достижението на Серхио Агуеро от сезон 2014/15, когато аржентинецът означи 26 гола.

 

Останалите голове за „ жителите “ вкараха Хулиан Алварес (15), Фил Фоудън (45), а Крис Мефан (51) си означи автогол. Попадението за домакините падна в края на срещата и негов създател бе Лерма (83).

Играчите ще имат проблеми, в случай че спрат да се държат по този начин. Когато почитателите отиват на мач за 5-6 часа с кола, купуват си билет… С нашите заплати би трябвало да тичаш и при 3:0, 4:0, 5:0 – разяснява след срещата мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола. – Звуча като демагог, само че е по този начин. Можете да играете добре или зле. Но степента на напъните, положени в този клуб, в никакъв случай няма да бъде сложена под въпрос, до момента в който работя тук. “

С триумфа първенците имат 55 точки и още веднъж се приближиха на 2 от водача Арсенал, който обаче е с мач по-малко.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР