Ерик тен Хаг подкрепи амбициозните планове на сър Джим Ратклиф

...
Ерик тен Хаг подкрепи амбициозните планове на сър Джим Ратклиф
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг предлага присъда относно плана на сър Джим Ратклиф за 2 милиарда британски лири за трансформиране на Олд Трафорд

Ерик загар Хаг поддържа амбициозните проекти на сър Джим Ратклиф да трансформира Олд Трафорд в „ Уембли на Севера “.

Ратклиф чака договорката му за 25 % от Манчестър Юнайтед да бъде утвърдена. Британският милиардер ще поеме контрола върху всички футболни въпроси в Червените дяволи и също по този начин е помолен от Глейзър да има думата по по-широки въпроси.

Един от най-належащите проблеми, с които Ратклиф би трябвало да се оправи, е инфраструктурата на клуба. Олд Трафорд стартира да се уморява и е изпреварен от доста други игрища, като този на Тотнъм.

Като част от договорката си Ратклиф ще влага повече от £200 милиона в усъвършенствания на инфраструктурата. Но също по този начин се счита, че е подготвен да отиде по-далеч и да построи изцяло нов стадион, с цел да даде на Юнайтед база от международна класа.

Вариантът за създаване на нов терен евентуално ще коства към £2 милиарда. Но се счита, че Ратклиф се надява да употребява държавно финансиране, с цел да поеме най-малко част от тези разноски....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР