Ергентът Евгени Генчев не спира да тревожи избраницата си Валерия.

...
Ергентът Евгени Генчев не спира да тревожи избраницата си Валерия.
Коментари Харесай

Ергенът Евгени призна: Валерия се отчая от мен!

Ергентът Евгени Генчев не стопира да тревожи избраницата си Валерия. След края на шоуто тя непрекъснато е на тръни какво ново ще измисли нейният избраник
„ На концепцията ми за скока с парашут Валерия реагира по същия метод, по който когато разбра, че ще си взимам мотор. Започна да ме опява и ми сподели, че се надява да мине сполучливо. Вдигнала е ръце от мен, само че към момента се надява да ми пристигна акъла “.
Това разкри в ефира на „ Преди обед “ по БиТиВи Евгени Генчев до момента в който се приготвя да скочи с парашут. Изкусителят загатна за връзките си с победителката в последното издание на реалити формата, които са обект на доста полемики и полемики в общественото пространство. По този метод на процедура къдрокосия пианист разгласи, че към момента е дружно с кучелюбката и не са разграничени.
След признанията Евгени полетя цели 4200 м над земята, а скокът с парашут бе излъчен в предаването. Новият водещ на предаването „ Преди обед “ Петър Дочев също скочи с парашут.
Оказа се, че това е отдавнашна фантазия на пианиста, само че до момента не е намирал храброст да я реализира, написа bgdnes.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР