Ергенките Гергана и Ева изненадващо избухнаха с чалга хит, видя

...
Ергенките Гергана и Ева изненадващо избухнаха с чалга хит, видя
Коментари Харесай

Ева и Гергана от Ергенът избухнаха с чалга песен

Ергенките Гергана и Ева изненадващо избухнаха с чалга шлагер, видя HotArena.

Девойките, които се борят за сърцето на Виктор Стоянов, шокиращо направиха завой към попфолка, като до момента се изявяваха в рап и поп музиката. Дуетът се случва, откакто двете се срещат в резиденцията в Турция, където се борят за сърцето на Ергена. Ева още преди няколко седмици отпадна от конкуренцията, само че плеймейтката Гергана към момента има късмет за успеха. Снимките на предаването от дълго време са завършили, само че победителката още тъне в тайнственост.

Девойките евентуално се пробват да се възползват от връхлетялата ги популярност и записват ария, която се изстрелва в чалга класациите. " Махай се, аз не съм за теб. Чу ли ме - ти не си за мен. За Бога стой, не се търпи, тръгвай си, върви си ", се пее в парчето " Ти не си за мен ".

Фолклюбители незабавно съзряха, че думите са отдадени на Виктор, който е разрушил сърцата и на двете, и те вземат решение да му отмъстят с дуетно осъществяване. В клипа Гергана и Ева го дават много разкрепостено, като се кълчат по маси и дивани, до момента в който носят слабопокриващо телата им облекло. Във видеото участва и розата, която Стоянов дава на всяко момиче, което продължава в борбата за сърцето му. Но този път цветето не е сантиментално показано, а скандално облизвано.

Това не е първа музикална провокация за Гергана. По време на пандемията тя записа ария за ковид, пусна клип, в който е дружно с ген. Мутафчийски и му се изясни в обич. Във видеото към песента ген. Мутафчийски кара боен джип с надпис върху него Anti COVID-19 и вози към спасението певицата на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който здания са изпотрошени като след бомбардировка, на всички места царува безпорядък и горят пожари. Клипът не е с същинските настоящи лица, а е анимиран и при започване на клипа се споделя, че приликата с главните герои е инцидентна.

" Аз съм най-големият почитател на военачалник Мутафчийски, който ме въодушеви да се държа отговорно и който ме кара да се усещам спокойна, че логичен човек се грижи за нас. Обожавам го! ", изповяда се Гергана, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР