Ергенинът Евгени Генчев предизвика бум в мрежата с фотото, което

...
Ергенинът Евгени Генчев предизвика бум в мрежата с фотото, което
Коментари Харесай

Съсипахте го: Евгени Генчев погнуси стотици в мрежата с тази СНИМКА! (как Валерия търпи това)

Ергенинът Евгени Генчев провокира взрив в мрежата с фотото, което разгласява и след което получи такива размазващи мнения, че несъмнено още мига на парцали. Попържните пристигнаха най-вече от женската част в мрежата, а мъжете бяха по-деликатни в изявленията си.

Работата е там, че наш Генчо реши да се пусне по какъв начин тренира в залата и дружно с това да философства по житейски тематики. Той стартира да изяснява по какъв начин животът бил сложен, само че тестванията ни калявали и ни правели мощни. И прочие клишета, които разсмяха мнозина - еле като знаем, че фамилията му е фрашкано с пари, а родителите му, изключително родителката му Светла Генчева, му угаждат за всичко.

Не това обаче бе главната причина за ступора на потребителите, а нечистоплътния тип, който показва пианистът. Сами може да видите гората, която е обрасла по гърдите му и по която щедро тече пот.

Сещаме се, че освен във фитнеса, само че и в тези пъклен жеги, които ни моряха, тази космалдаци са смут от хигиенична позиция. Разбира се, Генчо не ги маха и под мишниците, а смрадта, която се разнася от тях като се изпоти, не желаеме и да си я представяме.

" Това е гнусно да го поддържаш, а ти го и снимаш. Нормален ли си?! Как Валерия въобще те търпи и си ляга с теб, при всички тези шубраци, които ти стърчат отвред ", разясняват потребителки. За които очевидно това не е симптом на неустрашимост.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР