Ергенът 3 може да започна с 26 дами-претендентки за сърцето

...
Ергенът 3 може да започна с 26 дами-претендентки за сърцето
Коментари Харесай

Ергенът 3 - коктейл без грим и нови остри нападки между дамите

Ергенът 3 може да стартира с 26 дами-претендентки за сърцето на Алек Младенов, само че от тях към този момент са останали под 10. Въпреки това ергенът сякаш ясно декларира свои желания, като кани на самостоятелни срещи едни и същи дами по няколко пъти.
 Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на присъединяване си в риалитито
Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на присъединяване си в риалитито

Ето препоръките й към бъдещите " ергенки "

В епизода от сряда, 24 април, Алек още веднъж предложения Надежда на среща, която се оказа по-вълнуваща от всеки различен път. Двамата се отдадоха на рискови занимания в морето, а по-късно за първи път в предаването той заведе избраницата си в първокласното жилище, което населява на Родос.

Междувременно в Имението на любовта девойките бяха изправени пред ново предизвикателство - те си задаваха анонимни въпроси, на които отговорите бяха наложителни. Магдалена и Екатерина се оказаха на прицела на останалите, като първата беше принудена да изяснява дали е материалистка или не.

Случващото се на вечерния коктейл беше дирижирано от Мария, която си завоюва определението " най-откровена дама " от играта с въпросите и можеше да дефинира реда, по който девойките да се виждат с Младенов. Той пък взе решение да се раздели с Киара на Церемонията на розата.

В епизода през днешния ден, 25 април, ще забележим нова игра, в която девойките безусловно ще се надпреварват за вниманието на Ергена, като някои ще прибегнат до хитри и подли тактики за задачата. Вечерният коктейл ще е с нов правилник - дамите ще би трябвало да не помнят вечерните рокли и грима и да покажат. Не всички от тях ще са подготвени на това.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР