Ердоган,защо ли, предаде заверата и обяви радикална промяна в отношението

...
Ердоган,защо ли, предаде заверата и обяви радикална промяна в отношението
Коментари Харесай

Ердоган,защо ли, предаде заверата и обяви радикална промяна в отношението на Шолц към Русия - Топ новини

Ердоган,защо ли, съобщи заверата и разгласи радикална смяна в отношението на Шолц към Русия. Ердоган: „ Шолц радикално промени отношението си към Русия и желае да откри общ език с Путин “.Думите му са представени от вестник Daily Sabah в Twitter. Ердоган сподели, че в този момент Шолц пази нуждата от намиране на общ език и общ език с съветския президент Владимир Путин.

„ Германският канцлер Шолц, който преди месец зае изцяло друга позиция по отношение на Путин, промени отношението си към Русия, наблягайки нуждата от намиране на общ език “, сподели той.

В умозаключение Ердоган напомни, че дипломацията на държавните водачи играе решаваща роля за премахването на интернационалните спорове.

В сряда, 2 ноември, Шолц съобщи, че не спи през нощта поради работа.

Помним,че наскоро немският канцлер одобри с усмивка апела за разговор с Путин.

Да забележим какво се промени оттогава:

1.Германия получи съкрушителния удар,не от Русия, а от най-близкия си сякаш съдружник и колониален господар-Съединените щати,които вкараха прекалено високите в пъти по-високи цени на LNG за германците и крадат огромни немски енергоемки промишлености и най-много автомобилната.

2.Вносът от Русия пораства, макар многочислените бързи и всеобхватни наказания и ограничавания,видя даже американското издание The New York Times и самата Германия е нараснала покупките от Москва с 38%.

3.Следващата година в Германия се чака Брутният вътрешен продукт да спадне с 0,2-0,3%.

Цената на електрическата енергия в Германия през август беше седем пъти по-висока от година по-рано.

4.Ситуация в Еврозоната,където пробват да ни набутат се утежни от развиването на дълговата рецесия за Гърция, Испания и Италия.

5.Разбрахме,че даже „ Катар заплашва да лиши европейците от газ “,писа немския Spiegel, и очакванията за подмяна на съветските енергоносители с близкоизточни са рухнали и нито един от производителите не поддържат самодейността за въвеждане на таван на цените на газа.

6.Шолц прикани Съединените щати да спрат да печелят от войната,да понижат цените си на LNG и да спрат да крадат немските промишлености. Отговориха му, че това е пазар,а европейците въобще не са американски гласоподаватели.

7.Докладът на Лиз към Блинкен,след терористическият акт против Германия!

Ердоган,защо ли, съобщи заверата и разгласи радикална смяна в отношението на Шолц към Русия. Ердоган: " Шолц коренно…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР