Тейлър Суифт даде $100 000 бонуси на около 50 шофьори на камиони, които са работили по Eras Tour

...
Ерас турнето на Тейлър Суифт постигна огромен успех и певицата
Коментари Харесай

Ерас турнето на Тейлър Суифт постигна огромен успех и певицата връща на онези, които го направиха възможно, като даде огромни бонуси на персонала. Певецът даде бонуси от $100 000 на около 50 шофьори на камиони, Entertainment Tonight потвърди тази седмица.

33-годишната Суифт също даде бонуси на други членове на екипа като танцьори, музиканти, осветителни и звукови техници и доставчици на турнето , съобщава ЕТ.

CBS News се свърза с транспортните компании Upstaging Inc. и Shomotion LLC, които според съобщенията са работили по обиколката, за коментар и очаква отговор. Главният изпълнителен директор на Shomotion Майк Шеркенбах каза пред USA Today, че Swift е давал на шофьорите на камиони ръкописно писмо заедно с бонусите.

според PollStar, търговско издание за музикалната индустрия на живо. По това време са продадени повече от 1,1 милиона билета на средна цена от $253.

Forbes изчисли, че самата Суифт е спечелила $110 милиона от първите 22 представления на турнето. Изданието прогнозира, че турнето Eras може да спечели 1,6 милиарда долара.

Миналия месец Федералната резервна банка на Филаделфия приписа на обиколката тласък на туризма в региона, а няколко други града съобщиха за икономически подем, когато Суифт дойде в града.

Турнето нашумя в новините. преди дори да започне, когато изключително голямото търсене на билети и дефектните системи на Ticketmaster доведоха до фиаско. Феновете на феновете се оплакаха от изключително дълго време за чакане за билети – като някои изобщо не успяха да си набавят билети. Някои също твърдят, че цените са премерени.

Група от повече от две дузини фенове дори съди онлайн търговеца на билети, твърдейки, че е давал на клиентите кодове за предварителна продажба, въпреки че не може да поеме всички поръчки за билети за концертите на Суифт. Делото, заведено през декември 2022 г., също така твърди, че Ticketmaster е продал голяма част от билетите на скалпери и ботове, което прави още по-трудно за феновете да купуват билети в платформата.

Спорът доведе до изслушване в Конгреса, където Джо Берхтолд, президент и главен финансов директор на компанията майка на Tiketmaster Live Nation, свидетелства, че продавачът на билети не контролира капацитета или ценообразуването на билетите. Той твърдеше, че огромният трафик и ботовете са довели до срива по време на продажбата на билети за Eras Tour.

Напливът за билети предвещаваше огромното внимание, което Eras Tour получи, след като стартира. Популярността не беше показана само в дългите опашки за стоки в концертните зали и наблюденията на знаменитости на концерти. Безброй видеоклипове от турнето се разпространиха в социалните медии – охранители пеят, Суифт защитава фен и видеоклипове на фенове, които си разменят мънистени гривни за приятелство с непознати на концерти.

Нетното състояние на Суифт се оценява на 740 милиона долара, което я прави една от най-богатите жени в САЩ, които са направили себе си, според Forbes.

В допълнение към доходоносното си турне и музикална кариера – по време на които тя спечели 12 Грами – Суифт направи своя опит и в режисирането. Тя е режисирала няколко свои собствени музикални видеоклипа и е готова да направи своя режисьорски дебют в пълнометражен филм, обяви Searchlight Pictures миналата година.

Тя ще започне международната част от турнето по-късно този месец, започвайки от Мексико.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР