Епидемичната обстановка е драматична, скоро показателите отново ще тръгнат нагоре.

...
Епидемичната обстановка е драматична, скоро показателите отново ще тръгнат нагоре.
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Спадът е временен, заразените пак ще скочат

Епидемичната конюнктура е трагична, скоро индикаторите още веднъж ще тръгнат нагоре. Такава позиция изрази работещият в Берн български академик доктор Аспарух Илиев.

" Ситуацията с COVID-19 в България продължава да бъде трагична и не преставам да считам, че намаляването на инфекциозната вълна е единствено краткотрайно и следва наново нарастване с доста разлята и мъчно ограничаваща се вълна. " - предвижда той в профила си във Facebook.

Според него, управляващите не работят съответно за ограничение на болестта.

" Досега ограниченията по никакъв метод не бяха и не са съответни на протичащото се, всяко друго мнение на ограниченията през последните 6 месеца би било неистина. Да си първенец по смъртност на глава от популацията през всички талази без първата демонстрира, че след първата вълна не се работи съответно в спасяването от гибел. Срамота е да имаме смъртност над естествената за интервала на годината като в регион с дейни военни дейности. " - безапелационен е д-.р Илиев.

" Очевидно обществото е във фаза на тежка самозаблуда, само че отговорността на политиците е да гледат оттатък и да работят като виновни родители, не като глезещи баба и дядо. " - акцентира той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР