Енвер Асан Мехмед се изправи днес пред Районен съд -

...
Енвер Асан Мехмед се изправи днес пред Районен съд -
Коментари Харесай

Синът на Кучкаря пребил шофьор на градски автобус в Пловдив

Енвер Асан Мехмед се изправи през днешния ден пред Районен съд - Пловдив като обвинен по дело за причиняване на лека телесна щета, предава Plovdiv24.bg. 31-годишният мъж е наследник на известния главатар в " Столипиново " Асан Мехмед, прочут още с прозвището Кучкаря.

Ейвар, който сега работи като обществен помощник по план за обществени услуги, е упрекнат в това, че по хулигански подбуди е провокирал " травматичен артрит на лявото слепоочно-долно челюстна става и отчасти строшаване на короната на шести низък ляв зъб " на 48-годишния водач от градския превоз в Пловдив Бисер Асенов.

Инцидентът е от 28.10.2020 година и е станал на последна спирка на ул. " Калина " в " Столипиново ". Пострадалият бил спрял за престой върху остров, построен на ул. “Калина “ наоколо до ул. “Крайречна “. Той бил самичък в рейса, защото изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка.

Рейсът бил със разпален мотор и със затворени порти. Подсъдимият Ейвар приказвал по телефона наоколо до рейса и откакто завършил диалога си, почукал на предната врата. Шофьорът му отворил вратата, тъй като го помислил за пасажер.

Когато обаче подсъдимият влезнал, се развикал на водача за какво стопира на посоченото място. Докато потърпевшият се извинявал, Ейвар Асан Мехмед почнал да му нанася удари с юмруци в региона на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от рейса. Бутнал Бисер Асенов на земята и почнал да му нанася удари с ръце и крайници по лицето.

Веднага щом подсъдимият спрял с непредизвиканата физическа експанзия, водачът се изправил и влезнал в рейса като затворил предната врата.

След това се обадил на тел.112, защото на място дошъл и бащата на подсъдимия - Ахмед Асан, който също се държал нападателно и заплашително.

Насроченото за през днешния ден разпоредително съвещание обаче бе провалено заради учудващо нелепа неточност на прокурора.

Оказа се, че в обвинителния акт, както и в цялото досъдебно произвеждане, е сбъркана датата на закононарушението - вместо 28.10.2020 година на всички места е записано 28.10.2022 година

Поради тази причина съдията разумно върна делото в досъдебна фаза за поправяне на значителните нарушавания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР