Ентусиазмът на Ваня Павлова след края на Фермата 7 е

...
Ентусиазмът на Ваня Павлова след края на Фермата 7 е
Коментари Харесай

Ваня от Фермата започва свое турне, ще мине ли и през Варна?

Ентусиазмът на Ваня Павлова след края на " Фермата " 7 е просто неотслабващ, а следващото удостоверение за това е желанието й да започва самобитно турне из страната.

Блондинката, която неслучайно мнозина назоваха Терминатора на Арената, е решила да събере почитателите си от огромните градове в страната на едно място. Една от най-коментираните участнички в предаването потегля на самобитно турне, като първите спирки от него са Пловдив и София.

Любов и светлина Ваня ще раздаде първо на доброжелателите си в града под тепетата, а срещата им е планувана за 16 януари и ще се организира от 15 ч.

" Ще давам отговор на въпроси за " Фермата ", персоналния ми живот и образованията, които върша ", анонсира мотиваторката, която по време на срещите ще продава и дневника си " Моето по-добро аз "  с подпис и персонално обръщение.

Събитието ще се повтори и няколко дни по-късно – на 23 януари, единствено че този път в столицата. Началото на срещата е още веднъж от 15 ч., а една от най-популярните участнички в последния сезон на " Фермата "  ще е подготвена да театралничи за безчет селфита с феновете си.

След оповестяването на двете срещи последователите на Ваня Павлова в обществените мрежи към този момент я канят на сходни събития и в други градове като Варна, Бургас, Враца и Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР