Енрике Иглесиас спи с Надя от 15 години! Испанският певец Енрике

...
Енрике Иглесиас спи с Надя от 15 години!
Испанският певец Енрике
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас разби семейството си! Изневерява на Ана Курникова от 15 години

Енрике Иглесиас спи с Надя от 15 години!
Испанският артист Енрике Иглесиас се оказа скрита лимонка. Въпреки че си е построил облика на положително момче, в действителност ангелите му са слаби като на множеството мъже.



Синът на легендата Хулио Иглесиас от повече от 20 години е с някогашната съветска тенисистка Ана Курникова. Двамата наподобяват като съвършеното семейство, родиха им се близнаци, след това и дъщеричка, само че не всичко във връзката им е цветя и рози.

Оказва се, че Енрике Иглесиас през последните 15 години поддържа паралелна любовна връзка със своя колежка. Това е френската певица Надя Зигем.

Двамата се срещат през 2007 година, когато дружно извършват дуетния шлагер Tired of Being Sorry. Тогава сред тях пламва искра, която е жива и до през днешния ден.

При всичките живи осъществявания на песента може да се забележи, че сред Енрике и Надя прехвърчат искри. Все отново последователно случката им отшумява, само че до ден сегашен от време на време си лягали дружно.

Ана Курникова не е подозирала какво се случва зад тила й. Френските медии пишат, че рускинята и до момента не е наясно какви ги прави мъжът й, който преднамерено всяка година провежда собствен концерт във Франция, с цел да се види с Надя.

Мулатката скоро ще навърши 49 година, до момента в който Енрике на следващия ден ще закове 47 г.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР