ЕНП се опитаха да провалят това заседание, беше направен опит

...
ЕНП се опитаха да провалят това заседание, беше направен опит
Коментари Харесай

Елена Йончева: Гешев разкри много обезпокоителна информация

ЕНП се пробваха да провалят това съвещание, беше изработен опит от тяхна страна такова съвещание да не се случи, което си е напън върху работата на Европейския парламент. Това сподели пред публицисти в Страсбург евродепутатът Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в, откакто в Европейския парламент завърши чуването при закрити врата, отдадено на ситуацията в България. Главният прокурор приказва пред евродепутатите от Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права двайсетина минути. След напускането си той отхвърли коментар на българските публицисти с думите, че ще приказва в София, съобщи кореспондент на.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 424
Рано тази заран беше изпратено писмо от член на тази група, евродепутат от ЕНП, който предложи да няма такова съвещание, само че всички останали евродепутати, като се изключи ЕНП и консерваторите, споделиха, че би трябвало да бъдат изслушвани представителите на българските управляващи, тъй като задачата на мониторинговата група е да съберем повече информация какво се случва в България с нарушаването на върховенството на закона. Доводът на представителя на ЕНП, писмото, което изпрати тази заран, беше, че основният прокурор към този момент не е основен прокурор. Но съгласно българската Конституция той е препоръчан от Висшия правосъден съвет да бъде отхвърлен, само че неговата функционалност на основен прокурор продължава и се чака да се следват главните стъпки в Конституцията, съобщи Йончева.

Това е безусловно невиждано е част от ЕНП – на процедура се пробваха да запушат устата на един представител на прокуратурата, основен прокурор, който е подготвен да даде информация за знакови каузи. Не мисля, че може да се интерпретира по различен метод. работят доста необичайно. Години наред поддържаше основния прокурор и сега, в който той стартира да дава повече информация по разнообразни каузи, внезапно се пробваха да му запушат устата. Задавам си въпроса за какво, уточни евродепутатът.

В отговор на въпрос Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в означи, че по време на чуването основният прокурор е разкрил „ доста притеснителна информация за каузи, които се водят “.

Очаквам господин Гешев да даде повече информация пред българската общност за всички тези следствия, които се водят от прокуратурата, сподели още Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР