ЕНП очаква силно и стабилно управление на България ГЕРБ е единствената

...
ЕНП очаква силно и стабилно управление на България
ГЕРБ е единствената
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Ковачев в Пловдив – какво каза

ЕНП чака мощно и устойчиво ръководство на България

„ ГЕРБ е единствената партия, която е в положение да преодолее плачевното положение,  което „ смяната “ остави на страната ни.  Спрени планове, значими за Пловдив и региона, би трябвало да бъдат финансирани от европейските финансови принадлежности “ – това съобщи депутатът от Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев, който дружно с регионалния координатор и член на Изпълнителна комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, беседва през днешния ден с пловдивчани.

„ Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е част от огромното семейство на Европейската национална партия, която поддържа и чака мощно, устойчиво и прогнозируемо ръководство на България в интерес на българските жители “, сподели още Андрей Ковачев и добави, че следва доста работа за наваксване на забавените инфраструктурни планове, обществените обезщетения, понижаване цените на енергийните източници и на зависимостта от съветски доставки.

На централния пункт на Главната в Пловдив участваха кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов, общински съветници и претенденти от листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР за изборите за 48-мо Народно заседание на 2-ри октомври.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР