Енергийният експерт и бивш посланик на България в Русия Илиян

...
Енергийният експерт и бивш посланик на България в Русия Илиян
Коментари Харесай

Илиян Василев: Изявлението на Иван Гешев е начало на нова фаза във войната за разпределение на властта и парите

Енергийният специалист и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев разяснява на страницата си във Facebook изказването на Иван Гешев, по време на което той сподели оставката си и я скъса демонстративно. Според Василев изказването на Гешев е начало на нова фаза във войната за систематизиране на властта и парите. Важно е този човек да бъде отхвърлен и тук не може да има никакво подозрение и всяко придвижване в тази посока би трябвало да бъде подкрепено.
Ето и текста на Василев:
Гешев влиза с бутонките в политиката. Борисов да му е мислил, когато е назначавал Гешев или по-точно, когато се е съгласил с Пеевски да бъде назначен.
Изявлението на Гешев е начало на нова фаза във войната за систематизиране на властта и парите - значимо е този човек да бъде отхвърлен и тук не може да има никакво подозрение и всяко придвижване в тази посока би трябвало да бъде подкрепено.
Гешев би трябвало да си върви - положителната новина е, че мина алената линия и тази прокуратура не може да остане. Политиците са на ход.
Слабото място на Гешев е че няма нищо зад него като резултати - приказките, че работи в " интерес на народа " е въздух под налягане.
И вторият извод, че прокуратурата би трябвало да се пресъздаде.
От дистанцията на времето това изявление на Гешев ще се оцени като рев по предишното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР