Енергийната зависимост на България от Русия е резултат от политическите

...
Енергийната зависимост на България от Русия е резултат от политическите
Коментари Харесай

Цветанов и Москов: Ще свалим цената на тока със собствени енергийни източници

Енергийната взаимозависимост на България от Русия е резултат от политическите решения на всички ръководещи до момента, считат и.

Лидерите на национално обединяване на десницата показаха пред медии и симпатизанти в Пазарджик трайно решение на енергийната рецесия в България. Те са безапелационни, че завършването на и водната централа Никопол - Турну Мъгуреле могат доста да усилят енергийната самостоятелност на България и да подсигуряват сензитивно понижаване на цената на тока в страната ни. Лидерите на Национално обединяване на десницата декларират, че при съществуване на политическа воля още от началото на февруари 2022 година може да влезе в употреба газопроводът Комотини - Стара Загора. По този метод България ще получава непосредствено газ от Азербайджан доста по-евтин от съветския.
 Цветан Цветанов: Най-големият проблем, обвързван с корупцията, е неналичието на бистрота Цветан Цветанов: Най-големият проблем, обвързван с корупцията, е неналичието на бистрота
Най-големият проблем обвързван с корупцията е неналичието на бистрота в процедурите, които се вършат. Това сподели Цветан Цветанов лидер на Н...

Москов и Цветанов са подготвили формален документ от името на, който ще изпратят до президента и министър-председателя с настояването двата плана - каскадата „ Горна Арда “ и водноелектрическата централа Никопол - Турну Мъгуреле да залегнат в Плана за възобновяване и стабилно развиване на България, който държавното управление показва пред Европейския съюз. И двата плана дават отговор на изискванията на Зелената договорка и действието им няма да замърсява околната среда и ще понижи въглеродния отпечатък на страната ни.

Лидерите на Национално обединяване на десницата упрекват всички управлявали досега политически сили, че със замразяването на каскадата „ Горна Арда “ и градежа на водноелектрическа централа Турну Мъгуреле са обслужили интереса на Кремъл като са подсигурили директната енергийна взаимозависимост на България от Русия, което е една от главните аргументи за високите цени сега.

Непосилните цени на тока и газа са в резултат на целенасочената и поредна политика на европейската и българската левица да не се добиват енергоизточници в границите на Европа. Резултатът е - липса на задоволително горива и безценен импорт от Русия, изясняват водачите на КОД и Републиканци за България. В момента всяка наша сметка за ток е нараснала със 160 лева поради политическия налог върху въглеродните квоти, въведени от левицата в Европа и България, към която с решенията и държанието си се прикрепи и ГЕРБ. Национално обединяване на десницата дава работещо, трайно дясно решение, което да направи налични цените на тока и да подсигурява енергийна самостоятелност на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР