Енергийната й напитка се приготвя от пресен спанак, банан, ориз,

...
Енергийната й напитка се приготвя от пресен спанак, банан, ориз,
Коментари Харесай

Вижте Енергийната Бомба На Дженифър Лопес, С Която Поддържа Перфектна Фигура!

Енергийната й напитка се подготвя от свеж спанак, банан, ориз, прясно мляко, протеин на прахуляк и слънчогледово олио. По предпочитание олиото може да се размени с фъстъчено масло, предават от електронното издание tocka.com.

В изявление пред списание People Джей Ло признава, че с течение на времето разкрила, че елементарната всекидневна храна не й е задоволителна да я зареди с нужната сила. Затова решила да опита и опитва нещо напълно друго. Когато пробвала гореописаната рецепта открила, че смутито е чудесно на усет. А също така прави чудеса за изтощения организъм.

Фитнес треньора Марко Боргес удостоверява изгодата от използването на смутито, с което се зарежда Дженифър. Той удостоверява обстоятелството, че огромното наличие на фибри, протеини и потребните омага-3 киселини го вършат незаместим източник на сила след изтощителни тренировки във фитнес залата, написа разкрития.ком.

А тези, които желаят да смъкват някой и различен кг могат да го включат в диетата си за намаляване. Като заместват по едно от храненията със смутито.

Рецептата е елементарно използвана и евтина. Затова си коства да се опитва. Ако не помогне най-малко с нищо няма да ви навреди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР