Енергийната криза е изкуствено направена, както КОВИД кризата. С това

...
Енергийната криза е изкуствено направена, както КОВИД кризата. С това
Коментари Харесай

Сидеров е против мярка срещу коронавируса, наложена в Русия

Енергийната рецесия е изкуствено направена, както КОВИД рецесията. С това умозаключение блесна водачът на " Атака " и претендент за президент Волен Сидеров.

Сидеров се впусна в пояснения за рискове от имунизациите, с мотив за предложение за резолюция в Екологичен потенциал за основаване на Фонд за обезщетение за потърпевши от тези ваксини.. Той обаче не разяснява за какво в България до момента не е изработен подобен фонд за всички други наложителни ваксини, с което сме единствената такава страна в Европейски Съюз. Но пък съобщи, че ще пази да няма локдаун за 60-годишни неимунизирани – тъкмо, а по-рано в диалога водачът на " Атака " настоя по какъв начин би трябвало да имаме положителни връзки с Русия. Следващата стъпка какво е - концлагер ли, попита Сидеров.
 Ваксината против COVID-19 на Джонсън енд Джонсън със 73,6% успеваемост Ваксината против COVID-19 на " Джонсън енд Джонсън " със 73,6% успеваемост
Ваксината Ad26.COV2.S против COVID-19 на американската компания " Джонсън и Джонсън " пази на 73,6% от пациентите от нови и по-стари р...

При въпрос на bTV за " някакви доказателства " по отношение на имунизациите и енергийната рецесия, отговорът беше: " Е в този момент, доказателства. Откъде знаете, че небето е синьо. Ами просто поглеждам нагоре и виждам, че е синьо ".

Обяснението му за енергийната рецесия е, че съзнателно били създадени ВЕИ източници от Европа, с цел да се унищожат обичайни мощности. И продължи по какъв начин пристигнала Хилари Клинтън и споделила на Бойко Борисов да не развива нуклеарна енергетика с думите: " Нали знаеш какво се случи с военачалник Нориега ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР