Енергията на Овена може да се струва прекалено агресивна за

...
Енергията на Овена може да се струва прекалено агресивна за
Коментари Харесай

Раци, през април бъдете настоятелни и директни

Енергията на Овена може да се коства прекомерно нападателна за нежните и чувствителни Раци, само че този април те имат опцията да трансформират малко нещата и да открият в себе си интензивната сила на Овен. 

Ако сте представител на тази водна зодия, ето какво ви чака през четвъртия месец на 2022 година

Месечен хороскоп за зодия Рак: 

И вие, и Овните сте съществени знаци (което значи, че всеки от вас се намира на равноденствие или слънцестоене). Споделяте чудноват афинитет в това отношение, даже в случай че сте доста разнообразни по множеството други аспекти: огън против вода, външен против вътрешен, мощен против спокоен, недодялан против сензитивен, пряк против заобикалящ.

Но може би това е месецът, който ще наподобява малко повече на Овена, Раци. Използвайте инициативната сила на този безоблачен пренос на Овен, с цел да внесете малко огън и мощ в живота си. Слънцето в Овен ще разпалва вашия 10-ти дом на кариерата до 21 април. Когато доста хора приказват за 10-ти дом, те постоянно го свързват с печелене на пари. Но той има доста общо с призванието или задачата. Новостта на Слънцето в Овен може да ви въодушеви да потърсите някакво различно предопределение – още едно в сходство с вашия подсъзнателен, съпричастен темперамент. Или тази сила на Овен може да споделя: бъдете по-настоятелни и директни в работата. Излезте от черупката си и вземете това, което е вашето.

На 21-ви Слънцето се измества към постоянните трептения на Телец и вашата Приятелска зона, което допуска по-емоционално време, прекарано с обичаните хора.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР