Емрах Стораро е новото попълнение в музикалната сцена. Съвместната му

...
Емрах Стораро е новото попълнение в музикалната сцена. Съвместната му
Коментари Харесай

Емрах Стораро: Баща ми и брат ми са мои идоли

Емрах Стораро е новото попълнение в музикалната сцена. Съвместната му ария с Емилия стана огромен шлагер и младият гений набира все по-голяма известност. Новата звезда на Пайнер даде извънредно изявление за предаването Папараци по бТВ.

По такива си падам е песента, която събра в дует Емилия с Емрах. Лентата направи премиера в формалния канал PlanetaOfficial в YouTube през 2018г. и за по-малко от 24 часа генерира над 260 000 преглеждания, многочислени лайкове и мнения.

Много почитатели харесаха новия дует в попфолка, който съгласно тях той е ненадейно добра композиция. Музиката и аранжиментът на По такива си падам са на Diamond Beats Production, а текстът е на креативния тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на любопитното видео е Bashmotion.

Младият гений от семейството Стораро е третият артист в фамилията. Неговият брат Фикистартира своята публична певческа кариера в Пайнер през 2013 година с дуета Кой с Галена. Сега ориста на дребния Стораро се повтаря и неговият дебют е общ план, само че с друга от звездите на най-голямата музикална компания у нас.

Малкият наследник на Тони Стораро е на 16 години, зодия стрелец. Учи в 66-то СОУ Филип Станиславов, 10 клас. Свири на китара от 4 години, а от 2 години върви на уроци по пеене при Георги Симеонов JJ. Мечтата му е да стъпи на огромната сцена и да изнася концерти. През 2010 година е първата му певческа изява в ефирен ефир.

"Радвам се, че синовете ми наследиха моя гений. Те не израснаха с играчки, а с музикални принадлежности у дома. Жена ми непрекъснато ги подтикваше да пеят и да свирят ", описа Тони Стораро.

По-малкият наследник на известния български реализатор показа, че когато са били деца, татко им постоянно е отсъствал и от време на време са били разграничени за седмици или месеци.

"Всеки ден, когато се разсънвам, благодаря на Бог, че ми е дал тази заложба, че ми е дал това семейство. Защото има хора, които се разсънват и не знаят къде се намират, нямат дом. И си поисквам единствено здраве и благополучие ", показа Тони Стораро.

Емрах призна, че мечтае да надмине триумфите на татко си и че към този момент е подписал контракт с Пайнер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР