Емполи победи Монца с 1:0 в мач от 10-ия кръг

...
Емполи победи Монца с 1:0 в мач от 10-ия кръг
Коментари Харесай

Емполи удари Монца, Антов цял мач на пейката

Емполи победи Монца с 1:0 в мач от 10-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в мача означи Николас Хаас.

Първата чиста опция в мача пристигна в 10-та минута, когато Гилермо Викарио от Емполи овладя в наказателното поле, само че ударът му бе право в тялото на вратаря на Монца. Секунди по-късно Николас Хаас изстреля отскочила топка и съумя да вкара в долния ляв ъгъл на вратата - 1:0 за Емполи. Голът бе обсъждан към три минути, само че попадението бе зачетено. В 26-та минута Матиа Дестро получи ужасно подаване от директен свободен удар, само че стреляйки от близко, уцели лявата греда.

В 51-та минута Емполи удвои резултата, само че голът бе анулиран поради засада. Две минути по-късно Карлош Аугусто имаше късмет, откакто получи късмет. Той опита удар от границата на наказателното поле, само че той мина настрана от вратата. Недим Байрами от домакините овладя в 66-та минута и стреля инстинсктивно, само че топката излезна в навън. В 72-та минута Самуеле Бириндели от Монца се свлече след прикосновение, искайки дузпа, само че претенциите му не бяха почетени.

Гилермо Викарио направи превъзходно избавяне минута преди края на мача, откакто Монца имаха опция да изравнят, само че вратарят на домакините се прояви блестящо, с цел да отрази. В 96-та минута Николо Ровела от гостите бе изпъден с пряк червен картон.

С тази победа Емполи са към този момент 11-ти с актив от 11 точки, до момента в който на 13-та позиция е Монца с 10 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР