Емполи надви с 3:1 като гост Салернитана в битка на

...
Емполи надви с 3:1 като гост Салернитана в битка на
Коментари Харесай

Нова загуба за Пипо Индзаги и Салернитана, Емполи полетя с Давиде Никола

Емполи надделя с 3:1 като посетител Салернитана в борба на дъното в Италия, с която стартира 24-ият кръг в Серия А.

Тосканският отбор, воден от няколко седмици от Давиде Никола, към този момент се изкачи до 15-ото място в подреждането с актив от 21 точки, до момента в който „ морските кончета “ са на дъното със единствено 13 пункта.

Двубоят стартира с напън от страна на Емполи. Крилото Николо Камбиаги проби отляво като опита центриране, а Алесандро Дзаноли прати топката в личната си мрежа. Италианецът не остави никакви шансове на Гийермо Очоа да предотврати автогола в 23-ата минута за 0:1.

Домакините въпреки всичко стигнаха до изравнителното попадение през второто полувреме. В средата на частта ветеранът Антонио Кандрева центрира в наказателното поле, а там Шон Вайсман засече топката за 1:1.

Даденият чартърен от Милан Марко Пелегрино повали противник в личното си наказателно поле, а Емполи получи правото да извърши дузпа. Тя бе осъществена от различен някогашен състезател на „ росонерите “ - М’Байе Нианг, разписал се в 88-ата минута.

В четвъртата минута на добавеното време Нианг изведе Матео Канчелиери, който мина през защитник на Салернитана, с цел да прати топката в мрежата за финалното 1:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР