Емпайър Стейт обмисля облекчаване на квалификациите за хиляди работни места,

...
Емпайър Стейт обмисля облекчаване на квалификациите за хиляди работни места,
Коментари Харесай

Промяна на правилата за претегляне в Ню Йорк за наемане на хиляди мигранти

Емпайър Стейт обмисля облекчение на квалификациите за хиляди работни места, с цел да наема мигранти, които имат законен статут на работа в Съединени американски щати.

Длъжностните лица в Ню Йорк се стремят да основат „ преходни трофеи “, с цел да разрешат на мигрантите, които са получили федерално позволение за работа, да работят в щатската работна мощ, съгласно записка, публикувана от държавната комисия за държавна работа и получена от The Post.

Държавните организации са разпознали 4000 държавни работни места, които биха могли да бъдат заети от мигранти, съгласно бележката, обявена за първи път от Bloomberg News.

Повечето са „ сложни за наемане трофеи от начално равнище “ – и проектът ще разреши на мигрантите да заобиколят условия като притежаване на британски или доказателство за обучение и предходна работа, съгласно бележката.

„ Губернатор Хочул даде приоритет на модернизирането на нашата държавна работна мощ и премахването на бюрокрацията и тя вкара серия от промени, с цел да реализира та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР