Емоционалното изпълнение между Борис Христов и Георги Костадинов по време

...
Емоционалното изпълнение между Борис Христов и Георги Костадинов по време
Коментари Харесай

Борис Христов от "Гласът на България": Сутринта преди битката нямах глас

Емоционалното осъществяване сред Борис Христов и Георги Костадинов по време на първите вокалн дуели в " Гласът на България " са нещо, за което и треньори, и аудитория ще приказват дълго време.

В предаването " Тази заран " спечелилият от този конфликт - Борис Христов, призна, че в действителност е бил и болен, и доста изтощен по време на борбата.

" Бях болен и бях и доста изтощен, защото професионално се занимавам и с снимка и бях зает със фотоси на едно събитие отвън София ", сподели той, като добави, че в деня преди борбата е спал единствено три часа.



" При надпреварите адреналинът постоянно оказва помощ и може би тъкмо това се случи на самата борба. Сутринта преди нея нямах глас ", описа още Борис.

Фотографът и музикант сподели още, че със Георги са станали другари, намерили са доста общи неща, които ги свързват, в това число обстоятелството, че са работили като музиканти на едни и същи места в чужбина.

" Намирам Жоро доста непосредствен до сърцето си ", съобщи Борис.

" Много постоянно съм колеблив в кое да имам вяра в ориста или в това, че човек кове ориста си посредством към силата, която насочва към света ", добави участникът в " Гласът на България ".

Мечтата му е да бъде приет като музикант в родината: " Аз съм приет на местата, в които работя, само че прибирайки се в България преставах да бъда музикант ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР