Емоционално недостъпната жена някога е обичала с цялото си сърце.

...
Емоционално недостъпната жена някога е обичала с цялото си сърце.
Коментари Харесай

Знай, че емоционално недостъпната жена някога е обичала силно и истински

Емоционално недостъпната жена в миналото е обичала с цялото си сърце. Преди да бъде толкоз засегната, че да се затвори в себе си и да не желае да допусне никого до своето сърце. А в този момент един ден тя е доста блага с теб, а на идващия е студена. Често наподобява, че тя не поставя толкоз старания във връзката като теб, само че все пак продължава да бъде в нея. Жестока? Безсърдечна? Не толкоз бързо с изводите. Вместо това тя в действителност може да е прочувствено недостъпна. Емоционалната недостижимост може да бъде сложна за тъкмо установяване.

Признаци на прочувствено недостъпната жена

Тя не желае да се ангажира с нищо

Може би към този момент излизате дружно от няколко месеца. Състоянието на връзката ви обаче към момента не е несъмнено.  Не сте сигурни дали тя е ваш сътрудник или към момента не е подготвена за връзка. Когато се опитате да планирате излизане, тя може да отговори с „ да “ през днешния ден, само че не на следващия ден. Когато сте на обществено място, може даже да не наподобява, че сте толкоз близки, колкото сте си мислили.

Емоционално недостъпните хора са склонни да заобикалят задължения и съществени срещи. Те може към момента да имат потребност да подредят мислите и възприятията си от минали връзки или те самите към момента не са сигурни какво желаят.

Не ви позволява до себе си

Връзките са освен това от физическа фамилиарност. Да можете да се свържете прочувствено един с различен е също толкоз значимо. Ето за какво може да ви е тормозило, когато се опитате да я попитате по какъв начин се усеща, тъй като тя незабавно ви отхвърля. Може да забележите, че нещо я тормози. Когато попитате какво не е наред, тя ще ви каже, че всичко е наред (когато в действителност може да не е).

Искате да я опознаете повече и на по-дълбоко равнище, само че тя просто продължава да ви отблъсква. Но тя също не наподобява да ви ненавижда или да ви пренебрегва. Това значи, че може би желае да ви се довери, само че към момента се опасява.

Усилията във връзката се усещат едностранчиви

Когато мислите за сегашната си „ връзка “ дружно, разбирате, че постоянно вие сте този, който поставя старания. Винаги сте първият, който изпраща известие, вие сте този, който възнамерява всичките ви срещи и така нататък

Тя демонстрира интерес към вас, само че доста рядко. Чувствате се като че ли поддържате връзката и влагате само вие старания. Емоционално недостъпните хора са склонни да гледат на връзките като на инцидентно нещо, а не като на нещо съществено и дълготрайно.

Тя демонстрира смесени сигнали

Един ден си пишете игриво. След това на идващия ден нейните отговори са студени и тя наподобява дистанцирана. Ставате комплициран и не сте сигурни какво се случва.

Това противоречие е постоянно срещано при тези, които са прочувствено недостъпни. Въпреки че времето, прекарано дружно, е ужасно и занимателно, прочувствено недостъпните хора са склонни да заобикалят всичко, което да стане прекомерно интимно и, добре, „ връзка “. Така че тя се отдръпва при най-малкия намек, че се приближавате прекалено много към нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР