Емоциите ще преливат и ще бъде много трудно да ги

...
Емоциите ще преливат и ще бъде много трудно да ги
Коментари Харесай

Стрелци, днес звездите са щедри към вас, очаква ви много романтичен ден

Емоциите ще преливат и ще бъде доста мъчно да ги контролирате. Могат да се появят неоправдани промени в настроението, несдържаност и обща прочувствена неустойчивост.

Овен – Благоприятен ден. Добре е да го прекарате вкъщи. Съчетайте потребното с приятното. Правете всичко, което ви доставя наслаждение. Добре е да избягвате хора и неща, които единствено ви губят скъпо време.

Телец – Добър и съразмерен е този ден. Можете да се посветите на своето занимание. Сега вашият креативен капацитет се намира на по-високо ниво и идеално подхожда за нови открития и търсене на истински решения.

Близнаци – Днес е уместно фамилните проблеми и техните решения да бъдат включени в дневния ред. Добре е да говорите със фамилията си по какъв начин да постигнете задачите, които са значими за всички: обединяването на напъните ще даде по-бърз резултат.

Рак – Днес се заемете единствено с неща, които са ви приятни и по сърце. През втората половина на деня, Луната ще спомогне да се повдигне градуса на настроението ви. Прекрасно време за споразумяване на фамилни събирания, взаимни мероприятия.

 жена

Лъв – Неделният ден за едни ще премине умерено, за други не толкоз. Стремете се да внедрите обич и естетика в връзките си. Ако не внимавате и не сте тактични, е допустимо да зародят разногласия и разправии, които могат да прераснат в нещо по-голямо.

Дева – Хубаво ще е да се посветите на дома и фамилията. Вероятно сами ще предпочетете успокоение, тишина, релаксация. Една добра отмора ще презареди още веднъж батериите ви. Емоциите ще играят значима роля в динамичността на връзките през днешния ден.

Везни – Четете, рисувайте, слушайте музика, спете или просто мечтайте - всичко това ще ви помогне да се отървете от насъбраното вътрешно напрежение от последните дни, след това ще ви бъде по-лесно да поддържате връзка с близките. Релакс до дупка!

 жена

Скорпион – Днес се старайте да не допускате мощни прочувствени прояви. Ще бъде добре, в случай че можете да се самоконтролирате и не провокирате конфликтни обстановки. Времето е уместно да обърнете внимание на здравето си.

Стрелец – Хубав ден за романтика и развлечения, възползвайте се от щедростта на звездите. Не се срамувайте да бъдете чувствителни и сантиментални. В това няма нищо неприятно. Изразете това, което ви е на сърцето, не се скъпете на думите на любовта.

Козирог – Днес Луната ви прави малко прагматични. Излезте, срещнете се с непосредствен другар и си поговорете за живота, за хубави неща. Това ще ви отпусне и разсее. Ако попаднете в сложни обстановки, силите на Вселената ще ви поддържат.

 жена

Водолей – Този ден ще бъдете осенени с доста положителни хрумвания. Въпреки това, с тяхното използване не е належащо да бързате: първо - всичко би трябвало да се обмисли доста добре и второ - да се изчакат по- удобни условия, които звездите дават обещание в близко бъдеще. 

Риби – Мнозина представители на знака ще предпочетат тишина, успокоение, отмора вкъщи. Всичко това ще ви се отрази добре и ще спомогне за презареждане на батериите ви. Погрижете се първо за себе си и едвам тогава мислете за нещо друго. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР