Емоциите от церемонията на наградите Оскар вече отминават, но публиката

...
Емоциите от церемонията на наградите Оскар вече отминават, но публиката
Коментари Харесай

Романтичният чаровник умря. Хю Грант е грубиян и се шегува със скротуми

Емоциите от церемонията на премиите " Оскар " към този момент отминават, само че публиката не стопира да се вълнува от обстановката с присъединяване на Хю Грант. Ако тази година някой трябваше да завоюва " Оскар " за най-неудобен миг, това сигурно щеше да е „ кралят на сантименталните комедии “, за какъвто е определян любимецът на Холивуд.

Звездата от „ Четири сватби и едно заравяне “ поляризира до последна степен мненията след особеното изявление, което даде пред плюс сайз модела и тв водеща Ашли Греъм онлайн в ефира на ABC. 

Минути преди старта на церемонията, Грант беше безусловно безмилостен към Греъм, трансформирайки целия им диалог в изтезание още през цялото време. Пухкавата Instagram звезда стартира с въпроса какво от " Оскар " -ите харесва най-вече, на което артистът отговори, че това е просто един „ панаир на суетата “ и не поддържа никого във вълнуващата вечер.

 

“It’s all about Vanity Fair, ” indeed. #Oscarspic.twitter.com/EU1dC6hvBy
— VANITY FAIR (@VanityFair) March 13, 2023
„ Остроумните “ отговори на Грант продължиха, макар че Греъм промени фокуса на изявлението с акцент към модата, като го попита какво е облякъл за събитието, очаквайки той да се похвали с съответна марка или дизайнер. " Само костюма ми ", отвърна Грант, като разясни, че дрехата е дело на шивач, чието име даже не си спомня.

Търсейки избавление от неловката обстановка, водещата опита с въпрос за епизодичната роля на звездата в новия му филм " Стъклен лук: Мистерия с ножове ", само че това единствено докара разговора до точка на заледяване: " Е, аз съвсем не вземам участие в него. Участвам за към три секунди. ", отговори артистът.

Поведението на Грант провокира вълна от мнения в обществените мрежи.

Според някои консуматори в Twitter, той просто е бил себе си, до момента в който е отговарял на клиширани въпроси. Други пък го дефинираха като „ нахален “ и „ противоположен “, симпатизирайки на Греъм за проявеното самообладание и хладнокръвие по време на „ скования “ диалог.

" Хю Грант не беше недодялан, както са написали толкоз доста хора, не мисля, че интервюиращият или хората, които считат, че е бил недодялан, го познават. Задаваш малоумен въпрос, получаваш малоумен отговор. ", написа един от бранителите на артиста.

" Хю, в случай че не искаш да си там, върви си у дома. Това беше едно от най-лошите изявленията за „ Оскар “-ите в историята. ", опонира му различен консуматор.

По време на афтърпартито на Vanity Fair след церемонията, самата Греъм разяснява обстановката. " Майка ми постоянно ми е казвала да ги умъртвявам с добрина. ", съобщи тя пред CNN и добави, че се е почувствала голяма поддръжка, откакто размяната на реплики с Грант е почнала да се популяризира в Twitter.

Неловкото изявление надалеч не беше единствената изненада от Хю Грант за вечерта.

Актьорът показва странното си възприятие за комизъм и на сцената на „ Оскар “-ите, където излезе да връчи премията за сценография дружно с партньорката си от " Четири сватби и едно заравяне " Анди Макдауъл.

В желанието си да показва духовитост, Грант акцентира " жизненоважното значение на потреблението на добър овлажнител ", отбелязвайки, че Макдауъл употребява хидратиращ крем " през последните 29 години, а аз в никакъв случай през живота си не съм употребявал подобен ". Шегата беше отпратка към известна рекламна изява на актрисата като лице на една от най-известните компании за артикули с грижа за кожата и подмладяване.

Грант уточни 64-годишната Макдауъл и съобщи: " Тя към момента е зашеметяваща ", след което уточни себе си и добави: " Аз в общи линии съм… скротум. "

Звездната аудитория в спектакъл " Долби " в Лос Анджелис избухна в бурни овации и смях, а някои дефинираха изявлението като най-хубавата смешка на церемонията тази година.

Коментарите не закъсняха, само че почитателите на Грант побързаха да го защитят пред критиците, напомняйки, че запазената марка на артиста е точно брилянтното му възприятие за комизъм по английски, много остро, с доста подигравка и съвършено чувство за самоирония.

Освен това, не трябва да се пропуща фактът, че една пиперлива смешка на сцената е доста по-добър и допустим вид, в сравнение с звука от пестник, какъвто Уил Смит зашлеви на Крис Рок на миналогодишната гала и хвърли публиката в ужас и отвращение, вместо в откровен смях и овации.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР