Емоциите могат да ни накарат да правим много неща и

...
Емоциите могат да ни накарат да правим много неща и
Коментари Харесай

Девет неща, които емоционално силните хора никога не правят

Емоциите могат да ни накарат да вършим доста неща и могат да повлияят нашето всекидневие и решения. Емоционално мощните хора се стремят да заобикалят несъмнено държание и дейности.

Емоционално мощните хора показват избрани характерности – ето девет от тях.

  1. Те не следват тълпата

Емоционално мощните хора избират личен път в живота. Те имат увереността да водят и нямат чувството, че би трябвало да следват някого. Те не се опасяват да показват личното си мнение, даже да не съответствува с гледната точка на тези към тях.

  1. Те не се нуждаят от удостоверение или утвърждение от другите

Да се получи утвърждението на други хора не е нещо, което прочувствено мощните хора изискват. Те получават потвърждението от личните си дейности и самонадеяност. Вярата им в себе си е задоволително висока и надлежно нямат потребност да чуват от други хора, че са скъпи. Това не значи, че са арогантни, просто имат вяра в себе си.

  1. Те не упрекват другите за личните си неточности

Ако непрекъснато търсите виновността у другите за личните си неточности, в никакъв случай няма да поемете надзор върху живота си. Да поемеш виновността, в случай че си сбъркал, изисква кураж, почтеност и самонадеяност. Емоционално мощните хора са гъвкави и поемат надзор върху личната си орис.

  1. Те не задържат в себе си гняв и завист.

Да задържате такива усеща в себе си, да се ядосвате за обстановки или хора е цялостна загуба на време и страсти. Това лишава скъпи старания и сила, изключително в случай че другият човек към този момент е траял напред. По-добре е да простите на някого, изключително в случай че извинението му е откровено. Ако няма опрощение, просто го изхвърлете от живота си.

  1. Те не позволяват какъв да е в живота си

Емоционално мощните хора не обичат да страдат, поради нелепостта на другите и затова не позволяват всеки до себе си. Обграждат се с хора, които споделят техния оптимизъм, цели и желания. Те няма да разрешат непосредственост на някой, който може да поквари това.

  1. Те не злословят зад тила на хората

Да „ свалиш някого ниско долу “ в действителност те издига в редиците на твоето обграждане. Емоционално мощните хора обаче към този момент си имат позиция на високо и не се нуждаят от пояснения по адрес на другите, с цел да вдигнат личния си профил. Те не се тревожат да се изричат за някого, който е бил подложен на „ събаряне ниско долу “. Те са задоволително мощни да заемат независими позиции.

  1. Те не не помнят да са признателни за това, което имат

Дори да са имали неприятен ден, те въпреки всичко ще помнят положителните неща, които са се случили. Да си признателен за дребните неща е прелестен метод да живееш живота си. Да отчиташ обстоятелството, че има хора, които са доста по-зле от теб и да преоткриваш нещата, за които би трябвало да си признателен, те прави доста по-добър човек.

  1. Те нямат проблем да споделят НЕ

Ако постоянно казваш ДА, когато хората изискат нещо от теб, ще бъдеш виждан като предразположен на напън. По-лошото е, че хората ще стартират да се възползват от теб. Да казваш НЕ, не те прави неприятен човек. А също ти дава по-добър надзор върху личния живот. Да казваш НЕ понякога трансформира решението ти да кажеш ДА в особено. Винаги можеш да кажеш на приятелите си да търсят помощта ти всякога, стигат да не възразяват, в случай че решиш да кажеш НЕ. Истинският другар знае, че в случай че можеш да окажеш помощ, ще го направиш.

  1. Те не не помнят, че сами управляват настроенията си

Особено значимо: прочувствено мощните хора знаят, че нашите страсти не се отразяват на действителността. Емоциите са реакции на обстановките. Най-важното е, че ние можем да направляваме процеса на страстите. Можем да изберем да бъдем щастливи, да променим метода, по който интерпретираме страстите. Можем да сами да дефинираме страстите си и по този начин да направляваме живота си в по-позитивен подтекст.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР