Думите устройство за манипулиране на нервната система“ са напълно достатъчни

...
Думите устройство за манипулиране на нервната система“ са напълно достатъчни
Коментари Харесай

Устройството за манипулиране на съзнанието и мистериозният му изобретател

Думите „ устройство за манипулиране на нервната система “ са изцяло задоволителни да привлекат вниманието на всеки разумен човек. Доста хора считат, че приложението на концепцията за надзор над съзнанието не е нищо повече от научна фантастика. Но забавното е, че тази вероятност стартира да наподобява все по-реалистична.

Наскоро патентованото устройство употребява тв приемник или компютърен екран, с цел да изпраща електромагнитни талази към наблюдаващия. Електрическият заряд се акумулира върху кожата и задвижва нервната система по следен метод. Смята се, че устройството влияе и върху ендокринната система, като по този начин дава опция за манипулиране на хормоните и функционалностите на мозъка.

Притежателят на патента е Хендрикус Г. Луус (Hendricus G. Loos). От 1978 година насам доктор Луус е опитал да патентова 11 устройства, множеството от които са свързани с манипулиране на нервната система. Сред патентованите изобретения ще срещнете имена като „ Подсъзнателна акустична операция на нервната система “, „ Дистанционна магнитна операция на нервната система “, „ Метод и инсталация за асоциативна памет “ и „ Метод и инсталация за манипулиране на нервната система “.

Историята на доктор Луус е дълга. Преди да стартира да изследва операцията на нервната система, изобретателят работи с корпорацията Plasmadyne, като в края на 50-те години получава патент за „ инсталация и способ за генериране и предпазване на плазма при свръхвисоки температури “.

Няколко години по-късно стартира да учи електромагнитните полета, а през 80-те години на предишния век към този момент работи за държавното управление. Проектите му включват устройства за лечебни аерозоли и устройства за предпазване наизуст, които са способни да се образоват.

Да превъртим лентата до наши дни. Всъщност доктор Луус не е разкрил доста информация по отношение на последното си откритие. Малко след патентоването, изобретателят става президент на корпорацията Cuewave. Не се знае доста за нейната активност, с изключение на „ физични проучвания с комерсиална цел “.

Освен тази информация, се знае, че доктор Хендрикус Луус се подвизава с няколко псевдонима, измежду които доктор Хенри Луус и доктор Ханк Луус. Но същинската активност на корпорацията Cuewave и детайлите около  устройствата за манипулиране на нервната система остават тайнственост. Мистерия, която ни кара да се замислим, дали контролът над съзнанието не е действителност.

Top Secret Writers

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР