Emirates отхвърли изискването на летище Хийтроу авиокомпаниите да спрат да

...
Emirates отхвърли изискването на летище Хийтроу авиокомпаниите да спрат да
Коментари Харесай

Emirates отхвърли искането на летище Хийтроу за намаляване на полетите

Emirates отхвърли условието на летище Хийтроу самолетните компании да спрат да продават билети за лятото, определяйки този ход като "неразумен и недопустим ".

От самолетната компания упрекнаха летището, че "нехае за пасажерите ", откакто реши да ограничи броя на заминаващите пасажери до 100 000 дневно през лятото.

От Emirates обявиха, че този брой наподобява "е изваден от нищото ".

Авиокомпанията счита да извършва полетите си до и от летището по актуалното разписание.

В изказване, в което съществено разкритикуваха управлението на летище Хийтроу, Emirates упрекнаха аеропорта, че показва "явно неуважение " към пасажерите.

"Те желаят да принудят Emirates да откаже места на десетки хиляди пасажери, които са платили и създали резервации преди месеци за дълго чаканите си почивки или пътувания, с цел да видят свои близки, " споделят от самолетната компания, заявявайки, че хората обезверено желаят да пътуват след две години пандемични ограничавания.

Превозвачът съобщи, че са му били предоставени 36 часа, с цел да ограничи броя на пасажерите, а оттова и полетите, като е бил застрашен със правосъдни дейности, в случай че не се съобрази.

"Това е изцяло безразсъдно и недопустимо и ние отхвърляме тези претенции, " допълват от самолетната компания.

Ограничението в броя на пасажерите на летище Хийтроу ще бъде в действие от в този момент до 11 септември.

Според Emirates, ограничаването съставлява "понижение с повече от 50% " поради обстоятелството, че летище Хийтроу е обслужвало по 219 000 пасажери дневно преди пандемията през 2019 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР