Еминем официално е свекър!Най-голямата дъщеря на рапъра - Алейна Скот,

...
Еминем официално е свекър!Най-голямата дъщеря на рапъра - Алейна Скот,
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Еминем се омъжи

Еминем публично е свекър!

Най-голямата щерка на рапъра - Алейна Скот, се омъжи за Мат Мьолер предишния петък, заобиколена от 125 от най-близките им родственици и другари.

" 9 юни 2023 година, един от най-хубавите дни в живота ми ", написа 30-годишната младоженка в Instagram.

" В този и в идващия живот душата ми постоянно ще намира твоята ", гласеше останалата част от текста под редицата фотоси, които включваха артистични фрагменти на двамата младоженци, в това число и на сестра й Хейли, която бе шаферка.

За най-важния ден Алейна облече зашеметяваща бяла рокля, вид " нимфа ", с драперии и шлейфа от тюл. Косата ѝ бе на талази, а за гримът Скот заложи на класическото алено червило и сенки в топъл цвят. От своя страна брачният партньор ѝ бе в бял смокинг и черни панталони. Очевидно дрескодът на събитието е бил в тези два цвята, защото тоалетите на останалите посетители също бяха в черно и бяло.

След повече от седем години връзка Мат най-сетне се реши да предложи на наследничката на музиканта Алейна през 2021-а, напомня " Page Six ". През 2000-а тя е осиновена от Еминем, защото майка й Ким, която по това време е законна негова брачна половинка, се бори с наркотична взаимозависимост и в последна сметка умира от свръхдоза през 2016-а.

Междувременно с три години по-малката й сестра Хейли, се сгоди за дългогодишния си другар Евън Маклинток през февруари, който по-късно разкри, че е желал благословия от видимо заплашителния й на пръв взор татко.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР