Емилия вече едва успява да скрие факта, че е бременна

...
Емилия вече едва успява да скрие факта, че е бременна
Коментари Харесай

Емилия все по-трудно крие, че е бременна

Емилия към този момент едвам съумява да скрие обстоятелството, че е бременна от брачна половинка си Жорж Башур. Този слух върлува от няколко месеца в сектора, а самата тя отхвърля да разяснява. До този миг обаче не го е и опровергала, евентуално поради суеверието, че бременност не трябва да се отхвърля.

Все по-видим е наедрелият ханш на звездата на „ Пайнер ”. Напоследък русокоската наподобява доста напълняла. Дали поради това или заради друга причина, за последните си театрални изяви Емилия сортира по-ефирни тоалети и натъртва на коланите като аксесоари. Изборът на визия недвусмислено сочи, че чака трето дете. По информация на „ Уикенд ”, тя е при започване на 6-ия месец.

Емилия има наследник Иван и щерка Мира от някогашния си обичан – предприемача Коко Динев. Съпругът й Жорж Башур има пораснала щерка, която е много близка с Емилия. Това стана ясно от коледните фотосесии, които певицата снима с наследницата на Башур и децата си. Емилия имаше прелестни връзки и със сина на Жорж – Феди. 19-годишният юноша почина в жестоката злополука, която тримата претърпяха през май 2018 година Тогава Феди шофираше автомобила, в който пътуваха татко му и певицата. Трагедията беляза живота на фамилията. Дълго време Емилия и Жорж Башур избягваха обществени изяви. В последна сметка любовта ги избави, споделиха по-късно двамата. Любовта, която споделят, и тази към децата и околните им.

Откакто са дружно, Емилия и Жорж Башур са неразделни. Бизнесменът съпровожда певицата съвсем на всички места. Последно бе с нея в Румъния, където пайнерката имаше задължения, свързани с плановете й с сътрудниците й – звездата Джей Мали, и хитмейкърът Кости. Емилия споделяше фотоси и видеа от изявите си в северната ни съседка, от които стана ясно, че мъжът й е с нея. Кадрите в допълнение убедиха всички, че понапълнялата певица чака следващата си рожба.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР