Емилия унизи брутално пред цяла България бащата на двете си

...
Емилия унизи брутално пред цяла България бащата на двете си
Коментари Харесай

Емилия унизи Коко Динев пред цяла България! Ето как го направи:


Емилия унизи брутално пред цяла България бащата на двете си деца Коко Динев. Фолк дивата написа злобен пост против някогашния си, с цел да натърти, че в никакъв случай не го е обичала. Осъзнала го едвам в този момент, когато е  бясно влюбена в сирийския предприемач Жорж Башур.

Ето какво написа в обществените мрежи:  „ Ако преди съм си мислила,че съм била щастлива,то в този момент разбирам какъв брой горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила,че съм обичала,то в този момент разбирам,че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила,че всичко в този живот минава и отпътува, в този момент мисля,че за мен тази обич и индивида, който обичам с цялото си сърце,ще ми е за цялостен живот белег в душата и сърцето ми,каквото и да се случи,никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те обич моя и благодаря за всичката обич, която ми подаряваш всеки ден!!!

Любовта сред фолк певицата и сирийския милионер в действителност не е въобще прясна. Двамата имаха връзка преди няколко години, когато Коко Динев кръшкаше на Емилия с Преслава. Тогава благоверната решила да му върне рогата, като на собствен ред забърсала сирийския предприемач. Жорж Башур беше и измежду главните обвинени за бомбата в ресторант „Кошарите“, която избухна тъкмо по време на любовния четириъгълник.
Емилия се похвали с голям букет червени рози от новата си обич Жорж Башур
Години по- късно, Емилия и Жорж Башур към този момент са публично двойка и не се крият. Но не е ясно за какво фолк певицата продължава да замеря с отровни стрелички бащата на двете си деца. Постоянно разгласява постове в обществените мрежи, в които отбелязва какъв брой е щастлива в този момент и какъв брой влюбена и че преди този момент въобще не било по този начин.

Фолк певицата толкоз е хлътнала по Башур, че даже занемарила майчинските грижи за двете си деца, макар че щерка й Мира е единствено на годинка и няколко месеца. Емилия ги поверила да бавачка, която се грижила за отрочетата на фолк дивата непрекъснато, до момента в който тя се радва на новата си обич Жорж Башур, от чийто дом съвсем не излизала.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР